Vilken hårfärg?

Vilken färg passar jag bäst i ?


Färgat

VS

Orginal


Middag på O'learys

Har haft riktigt roligt ikväll. har surrat för fullt och ätit gott. För mig blev det alkoholfritt men för andra blev det lite fnitterdricka..



Kvällensoutfit:


          
Tröja : Cubus
Jeans: Gina tricot
Skor: Strömsknallen

Krispig marängtårta med citronkräm


10 person(er)
Ingredienser

4 st äggvita
2 dl strösocker
3 dl puffat ris
1 tsk smör, till långpannan

Fyllning

4 st äggula
1 dl strösocker
1 msk vetemjöl
1 dl vispgrädde
1 st citron, pressad saft
75 g smör

Garnering

3 dl vispgrädde
1 paket jordgubbar, färska

Tillagning

Det finns anledning att kalla detta för världens godaste tårta. En söt och krispig marängbotten som läggs ihop med syrlig citronkräm emellan och toppas med fluffig grädde blir så god att man gärna gör den om igen. Tårtbottnen gräddas länge i svag ugnsvärme. Är det svårt att få tag på jordgubbar kan tårtan dekoreras med flisad mörk choklad och rivet citronskal eller krossad daim.
1. Sätt ugnen på 125°.
2. Vispa äggvitorna till halvhårt skum, tillsätt socker och fortsätt vispa till hårt skum. Vänd ned riset. Bred ut smeten på smort bakplåtspapper i en 30 x 40 cm stor långpanna.
3. Grädda mitt i ugnen ca 1 timme och 20 min. Låt tårtbottnen svalna lite i långpannan innan du vänder upp den och drar bort papperet.
4. Fyllning: Lägg allt utom smöret i en kastrull. Vispa och sjud tills krämen tjocknar, det är viktigt att den inte kokar. Ta bort kastrullen från plattan och rör ner smöret. Låt krämen kallna.
5. Garnering: Dela tårtbottnen på mitten och lägg krämen emellan. Vispa grädden och bred den ovanpå. Dekorera med jordgubbar.

Klagostund.

Hatar verkligen att vara förkyld man orkar verkligen ingenting!. Har varit hemma hela veckan och bara legat helt matt.. Nu har ja även fått bihåleinflammation å det e inte najs. Men det har redan blivit lite bättre sen igår kväll men det är fortfarande jobbigt. Det är så typiskt att det ska bli så här nu. Jag hade ju tänkt åka ner till mia i helgen och hälsa på i sthlm! :(


Plus och minus med att vara sjuk

- Man blir helt matt och orkar ingenting.
- Det gör ont
- får träningsvärk i revbenen av allt hostande :P
- Orkar inte äta något

+ Man får gå i pyjamas hela dagen
+ Man behöver inte göra någonting (städa,diska)

Ja jag är nog hellre frisk än sjuk :P

Nu är det färdig klagat. Känns mycket bättre nu å få klaga lite.. Ja få ju tänka på alla som hade det värre än mig..

Friday!

Ska snart iväg och jobba några timmar, ska bli roligt känns som det var jätte länge sen sist. Ledig imorgon sen jobb söndag igen. Utbildningen går super bra just nu men tycker bransch och produkt kunskap är lite svårare eftersom jag redan hade läst komunication då jag gick gymnasiet.
Igår beställde jag telefonen på bilden nedan! Hoppas den kommer fungera som den ska. Tog till en extra försäkring om ifall att..

Ny mobil telefon?

Hoppas jag får domen snart! Jag har bestämt att får jag tillbaka på skatten tänker jag köpe en ny telefon..
Den nya LG'n är väldifr lockande. men jag måste väl höra med susanne först så jag inte gör nå dumt :P