Mode året 2013

Nu inför det nya året har jag fått en liten kris och vill göra om allt. Klippte av mig håret själv hemma i badrummet till en lite längre page. Köpt guldiga smycken, 3 med kors! Kors är något jag bara älskar. Ska se om jag kan komma över ett skal med etniskttryck. Lite mer markerade ögonbryn sen är jag fit for 2013!


God jul

Vill önska er en riktigt god jul! Hoppas ni får äta gott och umgås med nära och kära! Det tänker då jag göra :)


Goda toppar

Dessa super enkla godisarna går fort både att göra och äta :)

Marabou choklad med smak av digestive
Cornflakes

Värm chokladen över ett vattenbad och blanda ner cornflakes tills den känns bra. Klicka ut på ett bakplåtspapper.


Knäck

Ikväll har jag och pappa kokat knäck. Håll koll på den så den inte kokar över som för oss! Men good var den.

2dl socker
2dl sirap
2dl grädde
Ev nötter eller mandel

Koka upp och dra ner på värmen så den små puttrar ett tag. Låt koka 20-45 min.
Ju längre du kokar desto hårdare blir den. Gör ett kul prov tills du kan göra en boll då är den klar.


Pyssel pyssel

Ikväll har varit en riktig pysselkväll. Ibland får jag sånna infall och då är det bara att passa på. Jag har gjort 2 grankransar och dekorerat ljuslykten i hallen med lite granris ett äpple och 2 zinkhjärtan med 24..
Badrummet börjar bli klart. Lite små grejor bara men tors hoppas jag kunna ta en dusch i nya badrummet :)


Helgen

Vilken härlig helg. Dop, snö och bara fått myst.. Igår bjöd vi josefin på middag också hjälpte hon mig med lådorna till handfatet.. Å så bra det kommer bli.. Men magen har varit piss dålig! På dagen igår var den helt underbara men på kvällen fick jag så ont! Nästan som en födselvärk. Hände några gånger och nyss fick jag så ont, kändes som tusen knivar. Ofta blir det bättre efter man fått varit på toa.. Vad kan det vara?!

Ikväll ska vi sätta in dörren på toaletten nere så jag kan städa undan och ställa tillbaka grinden vid trappen. Och på onsdag säger samuel att badrummet ska vara klart. Vågar man hoppas på det ? :)


Lucia

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga ett hål! Jag har dragit på det länge men igår då det började lossna tandbitar så tog jag tag i det å ringde! Så imorgon bittie ska jag dit och efter det ska jag och samuel följa med edwin på dagis och lussefirande :) så mysigt! Imorgon kväll åker rymmer vi till moliden. Vill inte vara hemma då röris kommer på fre och ska koppla vattnet och det.
Just ja, fick provsvaret idg och allt såg bra ut! :/ ja vad kan det då vara?! Har haft kontakt med en kvinna från sundsvall ikväll som jag mest troligt ska åka ner till efter nyår. Får bara se till att ha barnvakt.. :)


Lipsill

Det är inte varje dag man sitter och lipar på arbetsförmedlingen men idag gjorde jag det! Men min handledare är så bra och förstående. Så fort jag får veta av läkarn hur det såg ut så ska jag försöka få bli sjukskriven ett tag och sen ska vi hitta en praktikplats som passar mina besvär. Hoppas läkarn hör av sig snart!!!


Bröllop

Åhh vad jag är sugen på att gifta mig nu! Speciellt när jag sett bilderna på min fina  barndomsvän som gifte sig idag. kan inte sluta kolla på klänningar på tradera. En sak jag bestämt ör att det kommer bli ett billigt bröllop! Jag vill inte lägga ut en massa tusen på en dag, man kan ha jäkligt roligt ändå. typ ha egengjord buffe ( blink mamma ;) ) och göra egen bukett mm. Sen ör det ju det där med gästlista. Jag skulle bara vilja ha närmaste släkt och vänner. Dom man träffar rätt ofta. Men vara går gränsen? Blir dom sur för att man bjuder doM men inte dom?! Kanske det är enklast att resa iväg och gifta sig på en strand! Huvudsaken jag har edwin och samuel med så är jag nöjd! Någon som har några tips på ett billigt bröllop?

Snö?

Kommer vintern komma hit upp också? Ja vi hoppas väl på det. Nog för att det finns snö men inte så mycket som jag vill ha. Imorgon tänkte jag iallafall ge mig på att baka glutenfria lussebullar med en annorlunda twist. Eller annorlund? Inga vanliga iallafall :)


Kolonröntgen

Fy säger jag bara! Det var inte det roligaste jag gjort i mitt liv! Det började med att jag fick sätta på mig jättefina kläder. Sen fick jag lägga mig på bitsen för att sen lägga mig på sidan och få et stav upp i arslet! Sen fick jag ligga minst 10-15 min innan röntgen läkaren kom för att flöda på kontrastvätskan. Helt plötsligt känner jag att det blir alldelens blött där bak, ne då har slangen gått av! Sen fick jag ligga i det där blöta hela tiden. Kallt! Sen var det dags för sköterskan att spruta in ett medel som hon tydligen aldrig gjort förut men det gick bra, det gjorde att tarmarna och allt skulle slappna av och jag kände då inget i början. Sen fick jag rulla runt i olika ställningar för att ta bra bilder. Helt plötsligt känner jag hur ont det gör! Då har vätskan slutat verka! Jag fick bara halva dosen för att dom sen skulle fylla på men det gjorde dom aldrig. Det var ju så lite kvar sa hon men det tog minst 10 min! Efter det var klart fick jag äntligen duscha av mig det blöta. Hela dan har jag nu gått runt å fisit ut all luft dom sprutade in!! Jummie! Så ser det ut iallafall. Inte för att skrämma er som ska göra det men det var inte speciellt roligt!


Tarmsköljning

Åhh herregud säger jag bara! Jag håller nu på dricka laxabon inför röntgen imorgon och det rinner rakt igenom typ!. Huvva huvva. Nu längtar jag branå mycket tills undersökningen är klar så jag får äta! Jag är så sugen på hamburgare! och thaimat och ja all mat!

Badrummet

Ja nu börjar det hända grejor här! Golvet är på plats och snart kan vi börja med skivorna på väggen. Visst är det Snyggt!?