Midsommar

Har haft en super trevlig dag men tuff! Har umgåts med bästa vännerna men även det kan suga musten ur en. Är hemma nu och myser framför tvn i lugn och ro. Min hjärna behöver vila nu. Ja ännu ett "tråkigt" inlägg då jag klagar på men det är inte för att ni ska tycka synd om mig eller tycka jag är tråkig. Jag gör det ihop om att kunna hjälpa någon som går igenom samma sak så den personen vågar söka hjälp i tid... Hoppas ni haft en bra midsommar och e rädd om nära och kära. På tal om nära och kära så har jag kommit på en tatuering som e super snygg men kommer göra så ont ! Får se om jag kan rita ihop något och visa er!! ;)

Glad midsommar!

Vi håller tummarna på att det ska vara uppehåll idag! Vi ska bort till Tomas och Sandra och käka senare och vi ska sitta ute och äta så inget regn tack! Hoppas ni får en bra dag!

Chopp chopp

Pust å stön! Nu kan jag nog inte göra så mycket mer innan nästa vecka då fyllningarna till tårtan ska göras. Nu e sugarpasten och lite dekoration klar :) kommer bli jättefina bara jag får på tårtlocket bra. Annars blir det en akutkörninh till ica som har vita färdigkavlade tårtlock. Sevettera är tryckta med två babyfötter i ena hörnet. Dopboken e tryckt och väntar nu på alla gästers värmande ord till edwin. Något mer roligt man kan fixa??

Bakslag...

Igår var samuel till tandläkaren och jag hade lovat han att fara och träna efteråt. Jag har ju känt mig så bra flera dagar men så kom bakslaget. Nästan direkt då han for började edwin grina och grät ända till samuel kom hem igen. Varför ska man tycka att det är så jobbigt då ens barn bara gråter?? Det skär i hjärtat att jag inte orkar vara själv med edwin just nu. Så vi får ta det lite försiktigare nu men så småningom utöka.. Medicinen jag får nu har vissa biverkningar också, hungrig hela tiden, tappar hår och trött hela tiden. Imorgon ska jag träffa en vän som gått igenom samma sak så jag hoppas jag kan få lite tips så jag blir bättre fortare.. Tack åter igen för alla fina ord det hjälper att få fina ord och kommentarer då livet är grått. Får ett leende på läpparna för allt bra man får höra. <3

Tips på dop present

Här kommer lite tips till er som inte vet vad ni ska köpa på dop dagen.

- En fin matservise
- Mätsticka
- Sago och sång böcker
- Lekmatta pussel
- Pengar till Ewins sparkonto
- Trä och vanliga leksaker
- Lära gå vagn

Några saker jag kommit på iallafall


5 månader

Idag blir Edwin 5 månader! Och det händer något nytt nästan varje dag! Nu har Edwin fått en ny lekkamrat på internet. Ett tips till alla småbarns föräldrar!


Edwin skrattar :)


Edwin äter halv sovandes :)


Stor pojken + annat

Uppdaterar lite om vad som hänt senaste veckan..
Edwin den stora pojken rullade runt från rygg till mage för en vecka sen.
Han äter mer och mer mat och gillar allt!
Tycker om att prata med näven i munnen :) Och har nog något kliande där inne..
Han har upptäckt sina fötter som han greppar tag i även något annat där nere då han sitter naken :)
här kommer några bilder

Massa gott efter träningspasset


Planterade i krukan jag fick på morsdag.



Charmtroll



Äppelkompot i filodeg med vaniljsås



Pacannöts cheescake med en klick grädde


Ett steg i taget..

Vill bara slänga in ett inlägg för jag ser att det är många som är inne oxh säkert nyfiken på hur det går. Jag har blivit sjukskriven till sista aug men blir jag bättre innan dess tas sjuks bort. Samuel kommer vara pappaledig tillsvidare.. Jag har fått medicin (antidepressiv &sömn). Det kan ta några veckor innan dom har riktig verkan men jag känner redan att jag tagit ett steg i rätt riktning. Men tycker fortfarande det är obehagligt att vistats med mycket folk. Idag var jag och handla och kunde knappt ta upp kortet för jag skakade så mycket.. Sen vill jag tacka för alla underbara ord och ert stöd <3

Att vakna och inte vilja kliva upp...

Att vakna nästan varje morgon och inte vilja kliva upp är inte roligt.
Att inte ha ork till att leka med sitt barn hela tiden tär på ens lilla hjärta..
Har mått dåligt sedan den dag Edwin föddes men det är något jag sett bort ifrån för man tänker ju att man ska vara på strålande humör då man får barn!
Mycket är nog mitt eget fel också för jag ställer så höga krav på mig själv och i längden orkar man inte.
Att varje dag måste ha städat , tvättat laga mat så den är färdig då Samuel kommer hem och vara en "toppenmamma".
Så fort jag kom i min ensamhet kom tårarna och livet kändes allmänt piss. Det enda positiva var ju Edwin.
Jag har nog alltid haft svårt att visa känslor och be om hjälp..

Så fort natten kom och Samuel somnade kom tårarna också och tankarna bollades runt i skallen och sömnen har därför varit riktigt dålig..
För ungefär en vecka sedan då brast allt! Då ville och kunde jag inte hålla tillbaka känslorna längre och tårarna forsade ner.
Jag kände då att det inte var "normalt" och kontaktade då Barnmorskan som kom hit dagen efter och vi pratade ett tag. Hon tyckte jag inte det hade gåt för långt för jag fick ju fortfarande kontakt med Edwin och hon såg glimten i ögat då jag såg på honom..
Men vi skulle hålla fortsatt kontakt för att ta mig igenom detta..
På onsdagen då ringde Samuel till mamma och berättade som det var och hon kom ganska snabbt därefter. Jag åkte på affären för att handla mat inför helgen.
Vilket jag inte visste var att det skulle bli det värsta affärsbesöket någonsin.
Så fort jag kom in blev jag alldelens kallsvettig kände mig instängd och ville bara ut för att få ordentlig luft.
Hela vägen hem grät jag för att en sån enkel sak kunde vara så svår!
Och att träffa min egen släkt skulle visa sig vara jobbigt också..
Snälla mamma och pappa har låtit oss sova där i helgen och tagit Edwin på natten så jag och Samuel fått sova i husvagnen i lugn och ro.
Dom köpte även tabletter på hälsokost för sömnen och för att bli piggare..
Vet inte vad jag skulle gjort utan familjen dom ställer verkligen upp i vått och torrt.
 
Till alla som känner likadant där ute be om hjälp och var inte rädd att berätta hur du känner.
Jag är inte "frisk" än och det kan ta veckor, månader, år men jag vet att det kommer bli bra för jag har sånt underbart stöd både från min familj och från Samuels familj..

Det kommer ta ett tag innan jag känner mig redo för att träffa folk igen men det kommer när det kommer..
Ska inte stressa fram något..

Det jag ska göra nu är att göra saker jag tycker är kul och få mer hjälp av Samuel på natten.. <3

Återkommer

Bloggen ligger nere tillsvidare.....