tisdag

Kommer upp lite bilder snart från Gbg mm. Riktigt roligt hade vi där.

hairklipp tomorrow

Äntligen ska jag få klippa mitt hår. Blir bara toppning. Sen ska jag umgås med min älskade syster. Ska bara ha det mypys. Har packat det mesta som ska med till gbg nu. bara lite kläder kvar i tvätten som ska ner.

En dag på stan

Som vanligt kommer jag inte därifrån tom hänt. blev ett par vita skor och gröna snören so jag letade som ett tok efter på stan men hittade på sista stället ja letade :P Sen ett armbad, örhängen, mascara och ett lås till min lilla resväska
Nu är det inte många dagar kvar alls!! längtar som tusan. Men vette fan om jag törs åka någon karusell. har ju som hänt några olyckor där men..Som stina säger. Det är farligare att åka bil :P
Färgade även hennes hår idag, Blonda slingor. blev jätte fint.
Nu hoppas jag på att det ska bli bättre väder så vi kan fara på sandudden imorgon och sola å bada! :)

Guten morgen!

Vaknade för en halv timma sen. skulle kliva upp tidigt för jag trodde det skulle fortsätta vara fint väder. När jag for hem från jobbet vid halv 8 var det strålande sol..
Bara 1 natt kvar nu! :) Yeey imorgon blir det också till att kliva upp tidigt. Blir nog en tripp på stan om jag har någon snäll själ som vill följa med mig. ;) Efter det blir det nog bara en väldigt lugn kväll! På lördag drar vi upp till Åsele en sväng, träffa gamla kompisar så det blir roligt.
NU är det bara en vecka kvar älskling.! Längtar som bara den. Ska bli skönt att åka iväg en sväng å bara ha roligt.

Ledig hela 2 dagar

Har gjort bort mina 11 dagars jobb så ledig 2 dagar känns skönt!. S är på väg hit nu, lär bara ta det lugnt ikväll...

working natt

Gick rätt bra inatt höll mig vaken men mådde så illa. så inatt ska jag försöka inte dricka så mycket kaffe.
Vill bara att denna helg ska vara slut snart!

Mini golf

Slutade jobba kl 15 men var kvar en timme till för jag orkade inte fara på en gång. Sen kom lilla alma, så liten och söt! Vid 4 for jag till syster och åt mat sen bestämde vi oss för att bowla vi 4. Men då hade dom bara öppet på onsdagar. :( men vi for och spelade golf istället. Älsklingen vann och jag blev 2. Vi slog l och p. Haha. Sen for jag och s och kollade på film och åt en hel vattenmelon å vindruvor å nötter. Gott gott. Sen for s hem och jag till bror och kollade på tatueringen. Riktigit snygg!

måndag

Skönt att ännu en jobb helg är avklarad. nu är det bara 2 till innan semestern :P Igår kväll kom S hit.. så mysigt. saknat han som bara den då han var i sundsvall.. :/ Ne nu ska ja ta mig nått att äta börjar jobba 14.

Yeey

Nu kanska pappa fått ordning på datorn... Men kommer ändå uppdatera dåligt. jobbar nu 11 dagar i sträck. antingen 14-22 eller 22.45-0745 typ.. men ska försöka uppdatera så bra ja kan :)

no computer

Min dator hemma är sönder så jag kommer inte att uppdatera på ett tag. Är hos linn nu och "firar" henne. Hon fyllde 21 i måndags! Grattis syrran!..