Donera

Så nu har jag äntligen tagit tag i å anmäla mig som donator.. Hemskt att göra men ack så viktigt. Om jag nu skulle gå bort så vill jag kunna hjälpa andra. Huva nu börj jag å grina a.
Funderar även på att donera något mera men det får jag ta reda på mer fakta om först och det blir ju isf efter förlossningen :)

Syskonvagn

Hittade en billig syskonvagn på blocket för 1000:- som jag hade velat köpa :/ har inte råd sen känns det kanske tidigt att köpa redan? Man vet ju inte hur det går..
Ni andra där ute med 2 barn som det inte skiljer så mycket på hur gjorde ni? Köpte ni en syskonvagn eller köpte ni bara en ståbräda?

Galonisar


 
Idag var jag tvungen att köpa nytt regnställ till edwin då det gamla var för litet. Hur kan man växa så fort? Nu detta är lite för stort så han har att växa i. Billigt var det också! 298:- på niklasklädshop här i stan köpte även galonvantar för 79:- nu kan han vara ute å plaska bäst han vill :)

Ring

 
 
 
Fastnade på en sida på internet med fantastiskt fina antika ringar. Och jag tror faktiskt att jag skulle kunna tänka mig en antikvigselring den dag jag gifter mig. Den får gärna ha en lycklig historia bakom sig också :)

Rädd

Idag har jag fått en konstig känsla där nere, precis som fostret bara ska ramla ut. Jätte obehagligt och man blir ju förstås rädd! Har även känt lite konstigt i urinröret så jag ör rädd att jag måste ringa bm å få lämna ett urinprov å utesluta uvi och höra om det är normalt..
Jag hoppas allt löser sig och är bra :)

Barnnamn

Det här med barnnamn är inte lätt! Vet i
nte hur mycket man tänkte på det då vi väntade edwin. Men jag fastnade iallafall för edwin för det finns på båda sidorna i släkten. Men nu känns det ännu svårare! Man vill ju inte använda ett namn som en kompis dotter el son heter bla. Kan ni inte hjälpa att komma med förslag? Tjejnamn är hyffsat klart. Men inte 100%. Killnamn desto svårare.

Grillning

Idag passade vi på att göra upp en eld hör på gården och grilla lite korv, ser framemot nu närdet blir varmare på helgerna så vi kan du ut murrikkan och göra god mat på den! :)
Hoppas ni haft en härlig helg!


Vecka 10

Idag går jag in i vecka 10. Bara 2 veckor kvar ca tills den oroligaste tiden är förbi.. Men vecka 10 innebär också att det har gått en 4del av graviditeten :)


2 år

Idag är det 2 år sen jag satt på soffan och blev måttligt överraskad! Jag hade ju gett upp för länge sen ;) men samuel hade skaffat ringar och edwin låg emellan oss inte ens en månad gammal! Åhh vad jag blev glad!!
När bröllop blir låter vi vara osett fast jag helst hade velat gifta mig på engång!! Men inte bara för att få gifta mig utan för att underlätta allt. Om det skulle hända mig något så skulle det bli mycket lättare för samuel mm..

Iallafall så hade edwin gjort världens finaste ❤dag present! Visst är den fin!!


Sömndrottning

Vilken 24 åring går och lägger sig kl 8 helst 7 frivilligt utan å ska upp å jobba dan efter?! Jag ör så fruktansvärt trött denna graviditet så det finns inte! Sov även då jag lämnat edwin på dagis! Gash va jag vill bli pigg! Men imorgon ska ja till bm får ja se om jag har nån brist på nått.. Vill ha tillbaka energi så man orkar göra något!!


Kolakakor / sirapsbröd

Kalla dom vad ni vill men goda är dom!
Så istället för semlor idag blir det dessa till kvällsfikat :)

100 g margarin eller smör
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 msk ljus sirap
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Gör så här

Ugn: 175º
Rör fett och socker poröst i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser, mjölet blandat med bakpulvret, och arbeta snabbt ihop till en deg. Eller blanda allt i matberedare.

Dela degen i 3 delar och rulla ut den till längder lika långa som plåten, ca 40 cm. Lägg dem på en plåt, smord eller med bakplåtspapper, och platta till dem lite.

Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter. Skär längderna i sneda, ca 3 cm breda bitar, medan de ännu är varma.
Recept från coop.se


Söndag

Äntligen kan jag tampas med morgonillamåendet tror jag? En macka sen bruka det kännas bättre. Men eftermiddagarna och kvällarna är värre. Nu några dagar i rad har jag fått trycka fingrarna i halsen för att må bättre. Huvvaligen. Tur det finns lite att ta på sen innan för hen. :)
Idag har vi varit ute i det fina vädret och gått och försökt få edwin å åka skidor. Skulle så gärna bara vilja att han hedde på sig dom. Det är nämligen lilla vasaloppet på skyttis nösta helg tro ja de va. Då fanns det för barn 0-5år.. Men han kanske kan gå istället? ;)
Ne försöka få lite sömn nu. Ha det bäst!


Oglamoröst

Att vara gravid är allt annat än glamoröst vill jag lova! Gasig mage, värkande tuttar, trög mage och illamående.. Men efter allt det kommer något gott till slut.. Den hör graviditeten vill jag ska gå fortare än förra!! Då var allt mysigt och nytt. Nu börjar redan magen vara i vägen. Kan inte riktigt ligga på mage då det värkar lite grann.. Börjar fundera mer och mer om jag är längre gånget än jag tror.. Men bättre å räkna för lite. Så vecka 8 går jag väl in i dag.. Tänka sig snart bara tre fjärdedelar kvar..