Stressigt schema

Ja nu börjas snart stressen. Eller stress är det väl inte riktigt heller men de e fullt upp. Ska packa till edwin och sen ska han få sova hos jerra inatt för imorrn är det ju begravning + att en kvinna ska komma hit och hämta lite pryler jag har plockat ihop som ska skänkas till två nyinflyttade utländska familjer. Sen imorgon är det ju begravningen av moffa. Lör sundsvall å sön babysim. Pust. Inatt blir det till att ta ett sömnpiller så man e pigg å alert imorgon. Bjuder på en bild från sommras


Jul jul strålande.. Okt?

Helt plötsligt fick jag en massa jul kändlor i kroppen trots att de fortfarande är okt. Jag vill ut på stan och köpa julklappar och en kalender till edwin. Baka jul fika och godis. Kanske lite väl tidigt? Får nog vänta några veckor till. Men jag känner på mig att det kommer bli den bästa julen nånsin nu då lille edwin är med oss :). Ne ska ge lite mer kärlek till han nu då han e så här sjuk. Hade hoppats på att han skulle vara frisk till helgen då vi ska ner till svall men han kanske får stanna hemma med farmor?


Grekisk pytt i panna

4 pers

4 hg Fläskfile
7 hg Klyftpotatis
1 rödlök
1 röd och 1 grön paprika ( det hade inte jag i)
3 tomater
1 Fetaost

Marinad:
1 dl olivolja
2 msk soja
1 tsk sambal oelek
1 tsk ingefära
3 pressade vitlökar
salt och peppar

vitlökssåsen:
1 burk creme fraiche
2 vitlökar
italiensk salladskrydda
lite pressad lime
salt och peppar

Tillagning:
Strimla köttet, lägg i marinad över natten. Lägg potatisen i en smord långpanna, 5 min 225 grader.(jag gjorde egen då bör den vara inne längre. Lägg på köttet, löken, paprikorna och tomaterna överst. Salta och peppra in i ugnen 35-40 min. när det återstår 5 min lägg på fetaosten.


Coolaste killen i stan!

Köpte mössan igår på hm ca 80:- sen skinnjackan köpte jag av en kvinna lite längre bort för endast 75:-
Han e ju så snygg!

Vila i frid

Kära morfar nu är din strävan slut.
All smärta den är borta och du får vila ut.
För allt vi vill dig tacka, för din kärlek, för din omsorg och all möda.
Det fanns för oss alla ett rum i ditt hjärta, för alla utav oss du gjorde ditt allt.
Du deltog med oss i vår glädje och smärta.
Tack kära morfar, tack för allt.
Tack för all ömhet vi såg i din blick.
Du hade ett hjärta så innerligt gott.
Minnet lever det kan ej jordas.
Det kan ej gömmas bland stoft och grus.
Nej, det ska leva i fågelsången, i blomsterdoft och i vindenssus.
Klockorna ringa så sakta till ro, nu har du funnit ett lugnare bo.
Aftonens stjärna lyser så blind.
Sov lilla morfar, Vila i frid ♥


Lördag

Slänger in ett inlägg för att säga hej bara. Just nu är det lite mycke och jobbigt så bloggen ligger åt sidan. Ikväll har vi iallafall varit på inflyttningsfest och edwin e hos jerra å robban inatt. Blev tidig kväll då vi ska upp tidigt imorgon å fara på babysim :) denna gång kommer även ja vara nere i vattnet :)


BFF: klas + edwin


Bff

Idag har vi besök av lisbeth och klas. Just nu sover dom små så vi får sitta i lugn å ro :) ikväll åker vi på första teorin sen på söndag drar babysimmet igång.... Lägger in bilder på datorn sen..


Helgen från H......

Oj oj så jobbig denna helg blev då. Edwin har bestämt sig för att sova riktigt dåligt och vakna på natten å e pigg.. Men men. Annars har vi putsat fönster, bjuden bort på middag, köpt en ny matta till vardagsrummet mm. Nu har jag å edwin myspys med majskrokar å ostkrokar å stjärnor :)