Edwin och Klas


Påsk

Här kommer lite bilder från vad vi gjorde i påsk. Kommer ett inlägg sen från idag på Klas och Edwin


Äntligen

Nu har jag äntligen fått en tid hos läkaren men inte förren den 5 maj. Jag har sånna besvär nu att jag helst bara vill sitta hemma och inte fara någonstans. Har haft problem med magen många år men nu är det som värst..
Sen har jag även fått en tid hos tandläken vilket jag verkligen gruvar mig för.. Är jätte dålig på att borsta tänderna nu när man har lillen så några hål lär jag ju ha..

Kommer inga bilder nu heller och inte ikväll.. Nu för att jag inte har ork för Edwin sovit så dåligt och Ikväll ska vi bara mysa ner oss eftersom vi firar 3 år! Kan ni fatta 3 år?? Det har verkligen varit den finaste tiden i mitt liv

Super duper helg!

Åhh vilken härlig helg det har varit. Idag har vi varit på promenad/joggingtur, fikat i solen, fiskat och grillat.
Livet är för underbart om man bort ser från mig krångliga mage. Imorgon är det jag som ringer VC. Imorgon ska även min iphone dyka upp hoppas jag. Den skulle ju egentligen komma i torsdags men men..
Om jag får tid imorgon kommer bilder från helgen.

Hör och häpna

Samuel har nu tuffat på sig och skaffat sig en iphone han också. Så nu kommer vi väl sitta med var sin telefon och sms varandra istället för att prata med varandra :P Kommer inga bilder nu. Får se efter dessa helgdagar då det finns lite mer tid om det kommer upp då. Vill ängna all min tid till familjen nu då Samuel är hemma också..
Ikväll står det grillning på menyn hos några vänner :)

Pizzabagare byström

Samuel och hans jobbar kompis jobbar bara en bit ifrån oss i ca 2 veckor. Och eftersom dom inte har någon micro kommer dom hem hit och äter. Idag tänkte jag lyxa till det och bjuda grabbarna på hemlagad pizza. Från grunden.. Egen pizza deg, egen pizza sås och hemmagjord pizzasallad. Får se om vi kan bjuda på en bild sen.

Påsk

Nu är det redan påsk! Eller redan, den är ju faktiskt sen iår. Imorgon kommer nog påskhönan och värper ägg här. Hon brukar varje år komma med ägg fylld med godis :) Gissar på att Edwin också kommer få ett ägg men dock inget godis i :)

Vi blir nog bara hemma här i påsk. Har bokat klipp tid hos Mari som öppnat egen salong och tänkte prova på att noppa ögonbrynen.  Har aldrig låtit någon noppa dom och själv tar jag så lite som möjligt.


I Phone

Ja nu har jag fått besked från försäkringsbolaget att jag skulle få välja en ny telefon likvärdig eller lägga pengar emellan. Så jag betalar endast 3000 för den :) För ni som inte vet så backade jag på min andra telefon så skärmen gick sönder. Jag skyller på min mammahjärna som inte fungerar riktigt som den ska..
Så i början av nästa vecka kommer min älskade. :)

Växer så det sprakar

Edwin väger nu 5,350 kg och är 60.5cm lång. Han har nu växt en del sen han kom till världen då han vägde 2,690 kg och var 49 cm lång. Det märks att han blir bara tyngre att hålla i också.
Febern verkar ha hållt sig borta. Han låg på ca 37.4 nu på morgonen ovh han har sovt rätt bra inatt.
Nu blir det snart en promenad i det strålande vädret bara plusgraderna går upp lite till men först lite frukost och till det min jätte nåka medicin :/


Bort med vinterpälsen!

Ja nu har jag äntligen tagit tag i mina ben. Jag är väl en av många som inte bryr sig om benen på vintern. Men nu så här på våren är det skönt att ta bort vinterpälsen på benen.  ;)

Än så länge har Edwin varit rätt så lugn. Kan börja tvär gråta ibland och vara helt otröstlig men då lägger jag honom i vagnen och kör runt här hemma till han somnar. Har även gett en alvedon nu. Jag hoppas febern håller sig borta nu.

1:a Vaccinationen

Denne dag har jag inte sett framemot. Idag ska nämligen Edwin få sin första spruta :/ Därför bad jag även Samuel att följa med oss idag. Jag har köpt hem Alvedon i alla dess former om det nu skulle bli så att han bli pirig ikväll.. Men någon som kommer bli roligt är ju att mäta och väga honom.

Håll tummarna att det kommer gå bra nu!

3 Månader

Tiden går fort när man har roligt.. Idag är det 3 månader sedan Edwin kom till världen vid den här tiden var han bara ca 20 min gammal också. Mycket har hänt sen han föddes och mer lär det bli nu framöver. :)

Ikea

I helgen har vi fått låna hem en A6 och jag är kär. Inte i just den bilen men den modellen. Den känns så säker och stabil efter vägen :) Så idag passade vi på att åka ner till S-vall en snabbis bara för att testa hur den gick på långkörning. Jag hade med mig en lista på vad jag skulle handla men såklart vart det mycket mer än vad som stod på listan ;) Hoppas ni alla haft en fin helg.

Sommartårta

Efter en massa misslyckanden med att baka en tårta gav jag upp och bad samuel köpa färdiga bottnar..
Innehållet är lite hemligt men jag bjuder på en bild ;)


Grillad Entrecote med rotfrukter och peppar sås..

Åhh så god middag vi åt idag. Det blev grillad entrecote som legat i en marinad av soya, olja, salt och Sambal
oelek. Till det serverad  jag rotfrukter (morötter,kålrot,palsternacka och potatis) kryddad med lite olja, salt och svart pepper. Såsen är färdigköpt..


ek

Grattis min älskade och pappa

Ja idag är det Samuels dag. Han blir hela 24 år! Så hoppas du får en bra dag nu älskling


1 2 3 väx 1 2 3 väx

Ja jag har ju en liten film jag gärna hade lagt upp här men jag gissar på att jag får en sur sambo efter mig då. I Söndags då vi kollade på Fenomen så Sa dom att man skulle hämta en potatispåse och det gjorde ju Samuel. Sen skulle man säga 1 2 3 väx 1 2 3 väx några gånger så skulle det ha hänt något på potatisen. Så Samuel satt där och kramade potatisarna men inget hände.  Tro han blev lite besviken faktiskt :)

Ne nu blir det till att fortsätta städa..

20 armar tack...

I födelsedags present önskar jag mig några extra armar. Jag vill så mycket på en gång så jag blir lite arg på mig själv då jag inte hinner allt. Just nu står Gulaschen på spisen och gottar till sig. Det blir middag då karlarna arbetat klart..
Har varit hos mamma idag och sytt gardiner och en duk till köksbordet. Har satt upp gardinera och putsat dom fönstren också. Nu när Edwin sover ska jag passa på att städa lite mera så jag kan ägna morgondagen till Mys med Edwin och baka tårtorna till fre. Pust och stön hur ska man hinna??

Fynd fynd

Idag har jag varit på stan och fyndat lite till Edwin. Men han fick en hel del av mormor också :) Allt som handlades på Lindex är från mormor och var på halva reapriset :) Heldressen och bad grejorna är därifrån. Resten är från H&m. Skorna är ju bara hur söta som helst och passar perfekt till jackan jag fyndade på Tradera.
Hittade även en garin på Hemtx som var billig, hade tänkt sy 2 kappor till Hallen för just nu hänger julgardinerna kvar där :P

Lat hund?


Home made burger and fries

Idag blev det hemmagjorda hamburgare.. Brödet bakade jag förra veckan.
I hamburgaren är det kryddor(svartpeppar,vitpeppar,chili mm.) Äggula, senap och lite kentucky whiskey glaze för att få den lite rökig. stekte på bägge sidorna och in ugn å gå klar där.

På Samuels hamburgare - majonäs,lök,tomat,bacon,ägg,ketchup och ost


Bluebox.se

Bluebox har en massa roliga barnleksaker mm..




April 11, 2011

Här kommer några bilder..

Mamma & Son


Farmor och Edwin


Gårdagens mat. Grillat kött och rödlök, hemmagjord potatissallad och bea sås


Så himla svårt att klä lillen nu då det är 8-9 + grader ute. Men ett par extra mjukis och en kofta, tossisar vantar och en mössa fick det bli idag.. han ligger ju i en fårskinns åkpåse också..

Hugeda mig

Har precis varit på en liten jogging tur. Har väl inte joggat så där på flera år! så imorgon är det nog jag som är sängliggandes :) Ne nu ska vi fixa iordning oss för vi ska på middag hos några vänner lite längre bort.

Här kommer lite bilder på Edwin, Edwins farfar och nallebjörnen som Edwin fick av farfar som är större än han :)
Och Edwin har på sig nya bodyn han fått av mormor



Hej kära vänner.

Har varit lite dålig på att lägga upp bilder nu men ska se om vi fotar lite innan vi ska iväg på middagen.
Har varit på stan idag och gjort bort lite presenter till Samuel som fyller år på fredag :) Roligt att han vet precis vad han ska få :P Men en present har han nog ingen aning om alls. :)

Friday friday friday

Ja igår var vi och kollade på ett hus i Hörnett. Ligger inte alls nå långt ifrån Samuels mamma och Kalle. Men tyvärr var det alldelens för mycket att göra på det. Man ska ju känna att man har tid ork och pengar också. Hade vi inte haft Edwin hade det ju varit lättare och vi hade ju kunnat bo i Kaoset men nu när Edwin är liten vill man ju inte det. Men ja vi får väl fundera lite och se vad vi kommer fram till..
Idag blir det städning här hemma precis som alla andra dagar. Tycker man hinn int mer än å städa så dra man fram lika fort igen...

Snart helg igen.

Idag ska vi far och göra något roligt. Vi håller tummar och tår att det ser bra ut. Återkommer senare med det.
Annars idag ska vi inte göra så mycket mer än att få besök av Jessica. så det blir bar myspys..

Aj aj aj..

Idag har vi tillbringat hela dagen inne i stan hos Sus och Melissa. Alltid lika trevligt :)



Så här går det då man ska vara snäll och hjälpsam. Fick denna blåsa efter vi hade rivit tapet ..

looks just like dad..

Är dom inte fina mina killar? Nu sitter hela familjen och kollar på hockeyn. Edwin är rätt så intresserad :)


Fullt upp med bak och städ

Nu när Edwin ligger ute i vagn passar jag på att städa och baka. Håller på med bullar, chokladsnitt och biskvier. Får se om vi tar en promenad sen efter Edwin sovit och ätit klart :) det är super fint väder ute idag. 4+ och strålande sol..

MIna två <3

Idag har Edwin varit lite tjurig och inte velat sova. Vi har även hunnit med 2 bad efter lite nedbajsning och nedspyning. Ska se om jag lyckas få han och somna nu en liten stund innan det är dags för nattning.


Melissa och Edwin

Är dom inte fina tillsammans? :) Idag har vi varit hos Susanne och lilla Melissa. Edwin sov så himla dåligt så jag åkte hem och la han ute i vagnen och nu sover han som en stock. :)


Söndag

Den var en super rolig kväll igår. Vid 22 började jag och Edwin fara hemmåt. Edwin var helt klart festens höjdpunkt :) Ja annars har det inte hänt så mycket här hemma
 

Fest

Nu är vi klara för att åka iväg på fest. Jessica har fyllt 30 så idag har hon fest :) Det blir Edwin första stor fest han får fara på. Har klätt upp han med en fin skjorta :)

Dagens bilder

Här kommer bilder från dagen. Edwin är 2 dagar äldre än Klas. Men klas väger 1 kg mer än Edwin. :)




Emelies enkla dessert

Vanlijvisp, havregyrns chrunch med hallon
Vi båda var suegn på efterrätt nu efter maten så jag ställde mig och gjorde denna enkla och snabba efterrätt..
Vispa vanlijvisp stek havregryn med smör och socker(jag använde rörsocker) en liten stund utan att det bli bränt. Låt kallna på bakplåtspapper. Varva sedan vanlijvisp, chrunch och hallon..



Fredag

Ja idag är det redan fredag igen. Sitter hemma hos mamma och ska skjutsa henne på jobbet snart sen ska vi hälsa på Lisbeth och Klas. Han är ju bara 2 dagar yngre än Edwin. Återkommer med bilder senare..