Pojknamn

Det här med att komma på ett namn är verkligen svårt!! Vi har väl hittat några (elias och wiggo) som jag gillar iallafall men det finns ju många fler..
tjejnamnet hade jag ju som klart men inte killnamn.. Tur vi har 20 veckor till att klura och vi tar gärna emot förslag. Ett som klingar bra med edwin..

Ultraljud

Åhh vilken fantastisk känsla även denna gång. Nära till tårar! Vår älskade vän i magen mådde bra och var en livlig krabat. Om det var en lite pillisnach vi såg ska edwin få en lillebror Enda som var är att moderkakan ligger för långt ner så jag ska tillbaka på ul om 10 veckor och se så den flyttat upp sig och inte ligger för. Annars kan det bli kejsarsnitt men i väldigt få fall blir det så. Håll tummarna! :)

På topp!

Ja jag åkte dit jag också! Natten mot fre var det kört!!! Kräktes från halv 1 till 9 tro ja de va... Även samuel blev dålig på morgonen.. Men edwin var då jätte pigg och tyckte mamma och pappa var jätte tråkiga!! Men nu ska de väl va bortgjort ett tag! Inte roligt att åkt dit 2 gånger denna graviditet..

Varje dag sitter jag framför gekås hemsida och bara längtar till vi åker.. Hade tänkt lägga upp ett inlägg efteråt med bilder och priser på allt om någon skulle vara intresserad? Det ska bli så roligt att se hur billigt det egentligen är :)

Onsdag

Så då var min sjukskrivning över och ryggen känns betydligt bättre än för en vecka sen! Värken är kvar men jag kan röra på mig.. Inatt vaknade jag av ett otröstligt grin och när jag kom in hade han kräk över hela sig.. :( idag har han då mått bra och varit full fart på så det är ju skönt..

By the way är det en månad kvar typ till mamma och jag befinner oss nere i ullared på shopping helg! Listan fylls på varje dag så det känns som det kan bli en dyr historia det här men jag ska inte köpa något som jag v
erkligen vill ha eller är jätte billigt :)

Love

Om några dagar firar vi 5år, kan ni tänka er 5år!? vart har tiden sprungit iväg? Under dessa år har vi varit med om mycket tillsammans. Både bra och dåliga saker. Men det absolut bästa är ju vår älskade son på drygt 2 år och bebisen i magen. Och under dessa år har vi hunnit bo på 4 ställen om man räknar med huset vi bor i nu..
Vi har hunnit renovera en hel del på huset, så som tak, badrum och alla ytskick i huset..
Tack för att du finns!
 
Ville bara säga att jag älskar dig näst mest i hela världen (Edwin går före ;) )
 

Värk

Barnmorskan ringde och berättade att blodprovet visade mindre än en så det var inte hepatos. Hon trode att det var hormonerna som gav klådan. Men nu har jag fått en rejäl käft smäll i form av ischias eller något. På ons ska jag till sjukgymnast dåfår jag höra. Nu är hag mest sängliggandes med benen högt. Klara inte att stå eller sitta nå länge, vilket har gjort att ja e hemma från jobbet :( hoppas det är något som bara kommit i kläm å går att knäckas tillbaka eller något. Imorgon går vi in i vecka 17! :)