Iphones egna liv

Som ni kanske ser är stavningen inte den allra bästa. Det ä iphone som har ett eget liv. Jag är normalt inte så dålig på att stava :P


Kräksjuka På besök

Ja i tors var jag ju tvingen att hänta edwin eftersom han hade kräkts en gång på dagis men här hemma kräktes ha. Bara en gång på natten :/ inatt åkte jag dit.. Mådde lite konstigt på dagen men trodde det var för att jag bara ätit en skån med mjölk å flingor. När vi kom hem igår efter kalasandet så började ja må kassta.. Kräktes inatt men sen ha de varit lugnt. Har fått i mig mat åsså...
Nu taggar vi för en ny vecka!


Kyckling garlic masala

Här kommer ett gott recept ni måste testa. Grund receptet kommer från santa maria men jag har valt att utesluta nån ingrediens..

1 kg kyckling
1 burk koorma cooking sås
2 vitlöksklyftor
1dl grädde
1 dl riven ost
2 krm svart peppar
Lite salt

Stek på kycklingen, pressa ner vitlöken och stek en stund. Håll ner koorma sås burken, grädden och svartpeppar. Koka upp. Håll ber den rivna osten och koka ca 5 min.. Smaka av om det behövs nå salt. Servera med ris och naan beöd med vitlök och koriander smak! :)


Godbiten

Se så sött edwin somnade bredvid farmor igår :) vi hade då en helt underbar kväll med bio (american pie) som va super rolig. Sen gick vi vidare på public och käkade oxfile planka! Åh den är ju så jäkla god! Rekommenderas varmt!!

Nu fortsätter mysmorgonen här hemma :)


Vab

Min lilla sjukling fick bli hämtad från dagis då han hade kräkts i vagnen :( stackarn. Om man ändå fick byta...
Ikväll är det planerat att jag och samuel ska fara på bio och sen käka på public. Får se hur de bli med den saken. Kräks han inge mer då åker vi annars får vi hitta på nå annat.. Vi firar ju nämligen 4 år tillsammans idag <3


Mammafint

Nu har mammafint flyttat till en "fysisk" butik.. I samma lokaler som creative homes håller till. Lassarettsgatan ovanför folketshus. Så kom in och kika på lite gravid eller barnkläder :)

Vardagar 12-17
Lördag 12-16


Cooling!

Måste visa en bild på min lilla cooling.. Ytterklädern är fått av edwins mormor. Mössa, jacka från kappalh. Skor h&m.


Chokladfondant

Idag blev det en fondant till efterrätt. Måste ju prova mina nya fina formar :)
Receptet skriver ja inte ut då ja inte va riktigt nöjd med smaken :/ men det gick ju ner iallafall :) ska bara varna er att inte använda ljusblockchoklad. Fast jag försökte rädda med en del kakao så blev de inte riktigt bra skulle nog ha kunnat ta ännu mer.. Man lär sig av sina misstag :) men glassen får ni recept på. Vispa vaniljvisp å in i frysen. Vips så har ni en super god glass!!

 


Hallonsuffle

Idag testade jag att göra hallonsuffle i dom fina formarna jag köpte på cervera. 3 pack för 79:- . Finns i härliga förger. Jag tog grön och lila :)
På denna hallon suffle har jag tyvärr inget riktigt recept. Hittade ett då det bara var måttat i gram. Hittade inte vågen så jag körde på en höft och bra blev det ! Ni får nå bilder iallafall :)


Glasögon

Var till rebecca på specsavers idag och hon konstanterade att mina ögon skulle få vila efter denna förkylning. Nu ska ja va utan linser tills mina glasögon kommer. Ja jag beställde två par idag längtar till dom kommer. Tro vi höll på 5 min sen hittade vi 2 par.
dom kan ju verkligen sin sak :) det kommer ta ca 2-3 veckor in dom kommer men ja vill ha dom nu för ja ha så ont i ögonen.. Kanske dålig bild men det får duga för er nyfikna :)


Grattis min älskade!

Ett stort grattis älskling på 25års dagen!! Älskar dig Så!


Fiskpudding

Här kommer ett enkelt recept på fiskpudding..

ca 1 kg risgrynsgröt (färdig)
800 gr torsk
Salt, svartpeppar och vitpeppar
3 ägg
Smör

Koka torsken några minuter. Blanda medans ihop gröten äggen och kryddorna i en bunke. Mosa ner den färdig kokta torsken i grötblandningen..
Allt ner i en ungsäkerform och in i ugnen!
Tro jag körde på 225 gr ca 30 min.
Servera med skirat smör och kokt potatis!


Anmäl dig du med!

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Påsk

Påsken kunde inte ha börjat bättre.. Igår hade vi en hel mysig dag ute på en tjärn me mommo å moffa i strålande solsken, dock lite blåsigt.. Efter ha vräkt i oss korv m bröd, mackor och lite godis åkte vi hem och blev bjuden på en 3 rätters :). Mycket gott mamma! Idag är det samma fina väder så jag hoppas vi kan ta oss ut idag med och hitta på något roligt. Glad påsk!


Påsklov

Nu har jag och edwin påsklov och börjar igen tisdag :) men jag längtar faktiskt till att få jobba för vi kommer ha lite att göra med ett litet nytt projekt :)

Imorgon kommer lisbeth och klas och hälsar på så då blir det en massa bus!
Vill önska er en glad påsk om jag inte slänger in nå fler inlägg här i dagarna.


Jobb jobb jobb

Har jobbat hela helgen därför jag varit lite frånvarande här i bloggen. Vi har stått i arnäsköpcenter och försökt sälja lite mammakläder men det var rätt lugnt.. Några kunder hade vi ju iallafall så vi ör rätt nöjd men jag hade hoppats på mer.. Nu blir det en loppis i maj och nätramarknaden i sommar som gäller :)

imorgon ska jag tillbaka till optikern.. Jag ska nämligen få..... Linser och glasögon!! Wieehoww! Noooot! Så less. Hade kunnat ta läsglasögon men inte linser på heltid.. Håller nu på prova ut ett bra par med rätt styrka, just nu har jag nog lite fel gissar jag på. :/
Ser typ noll...