Älghorn

Har spraylacka ett älghorn idag och den hänger nu fint på väggen i vardagsrummet!! Å vad jag älskar det! Det är pappa eller farfar som skjutit den :)


Tävling!

Mammafint gillar att ni gillar, därför är det dags för en ny tävling med utlottning av en valfri Bebiströja T-shirt. Om du inte redan har gjort det så gå in på mammafint.se och gilla sidan, samt dela detta inlägg. Dragning sker 31 mars kl 18.00. Lycka till önskar Mammafint.

Klättrare lundqvist

Måste bara visa er hur de brukar se ut här hemma.. Edwin tycker mycket om att klättra på allt här hemma.. Ännu roligare blir de då mamma och pappa säger nej! Ibland hittar man uppd på matbordet.. Samma sak är de tydligen på dagis med... Sorry för den dåliga bilden..


Måndag

Helgerna går alldelens för fort tycker jag! Kan inte helgen bara få en extra dag skulle jag vara nöjd. Skippa måndagarna.. Helgen var helt underbar iallafall. Fredagen var vi ut och åt sen kollade vi på hockeyn. Lördag fick vi lite sovmorgon och tog en timmes promenad sen var det bara att svida om och hämta upp edwin å mommo och åka till kussen.. Kusin fyllde 40 och morbro 50 så dom slog ihop kalaset och bjöd på fantastiskt god mat! Tack ola och camilla!!

Torsdag börjar jag som sagt och praktisera och jag längtar så!! Lite gruvdamt att vara från edwin så länge på dagarna men det ska nog gå bra :)

Just ja! Jag köpte en inpackning/färgbomb av camilla som skulle mjuka upp håret och ge en fin lyster. Tyvärr såg jag inte så stort resultat på färgen men håret blev så himla mjukt och lätt! Men idag då jag stod i dagsljus såg jag att det hade en jättefin lyster och visst fått lite färg :) så den rekommenderar jag! Finns i lite olika färger..
Revolon nutri color 600 använde jag.


God kväll

Hej på er. Ska sova nu men jag tänka slänga in ett tips först. En enkel och smart grej. Jag köpte en enkel kryddhylla på ikea som jag målade vit, satte upp på edwins vägg och vips hade man en liten bokhylla för böckerna :) så bra :)


Härliga fredag!

Fredagar är verkligen speciella. Så mysiga och sköna.. Det här är min sista lediga fredag på 3 mån. Ska nämligen börja praktisera på tors.. Ska bli så roligt. Idag ska jag och edwin på stan med mommo och inhandla ett par gummistövlar. Nu är det nämligen dags för de på dagis. Han hade blivit genomsur igår..
Efter vi varit på stan följer edwin med mamma hem så vi får lite barnfritt till imorgon då vi ska på kalas. Härligt härligt. Här kommer en bild från förra fre då vi var med lisbeth å klas


Onsdag

Sitter bänkad framför hockeyn och hejjar på modo! Nu gäller det!! Förlorar dom ikväll e de nog kört! Väntar på att samuel ska bli klar så vi kan hugga in i den goda kladdkakan jag har gjort! Så kladdig å mummsig.

Här kommer en bild på dom nya krukorna. Fick fyra av mamma som jag hade tänkt ha i köket men ja ångra mig å dom hamnade i vardagsrummet istället. Så de va bara att åka ner till bjästa å ica igen för att köpa fler. Billiga var dom med. Dom små 59:- och dom stora 79:- . I dom två små fönstren har jag 2 stora och i det stora fönstret har jag 2 stora å 2 små.. Nu vill jag bara köpa nya gardiner och putsa fönstren med :)


En hel mysig dag!

Vi spelade lite fotboll på morgonen sen packade vi in oss i bilen och åkte till mo för att busa med mommo å moffa. Fikade go fika, käkade korv m bröd och busade :) när vi kom hem gjorde jag en god tacotårta m köttfärs å cheddardip. Nån som vill ha recept?
Nu sitter vi bänkade framför tvn med massa gott och ska kolla på mello innan det blir kvällning för mig, ska nämligen på ikea med mammsen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/173534/images/2012/pic_193307859.jpg" class="image">


Spanska köttbullar

Här om dagen testade jag att göra spanskaköttbullar. Dom verkade gå hem hos samuel iallafall :) hade både chorizo och köttfärs i kylen så det blev till att googla. Först var jag inne på att göra en liten gryta men hittade ett spännande recept.. I köttbullarna är det : köttfärs, chorizo i småbitar, kryddor, salt och ett ägg.. Sen på sidan om gjorde jag en sås på : champinjoner, lök, vatten, hönsbuljongtärning och tomatpure..