God jul!

Hoppas ni har haft och får en fortsatt trevlig jul med en massa go mat!!


Sovrummet

Första vändan är målad här. Visar inte slut resultatetförren vi fått in säng mm. Nu åker vi och hämtar ett lass till!!


Snart så!

Nu känns det som allt inte är för långt borta. Vardagsrum, kök å edwinsrum är klart för inflyttning i helgen. Ska även fixa sovrum och sen Ska den nya mattan på plats i hallen. Så mycket vi har hunnit på 2 veckor! Kommer med en massa bilder sen då vi flyttat klart och internet fungerar i huset :) ha en bra helg allesammans! Nu måste jag fortsätta packa :)


Brandbilstårta

Då pappa fyllde år gjorde jag en brandbilstårta åt honom. Tro inte jag lagt upp den bilden så här kommer den.


Dejt

Jag och edwin tar en dejt medan vi väntar på jessica ska bli klar. Jag tar mig en vitaminboost och edwin pärmosen å laxn.


Indisk kyckling

Chicken garlic masla blev det till middag idag. För recept gå in på santa marias hemsida :) till åt vi naan bröd med vitlök och koriander, och en god salsa på mango, avokado, tomat, gurka, rödlök och saft från lime.


Tips

Här kommer ett litet tips till er som inte vill köpa krypsockar från p o p som ligger i ganska hög pris klass. Gör egna! Köp ett halksockskit eller bara pennan med halkskydd och gör egna! Det blir så mycket roligare. Du lägger då på både under foten och ovanpå för att lillen ska kunna krypa lite bättre. Eller lägg lite på knäna också?


Edwins rum

Här är edwins fondtapet och im in love! Den är så fin och den kommer kunna hänga med några år då den inte är för barnslig :)


Köket

Idag komme tapeten i köket på plats. Blev riktigt fint. På den där väggen kommer även 2 tavel lister mest troligt också så det kommer bli så bra :) nu är det bara målningen som ska bli klar någon gång. Trappen har ett eller två varv kvar+ fönster uppe och några nere ska få ett lager till.


Lagerhaus

Idag hade lagerhaus frifrakt så jag passade på att lägga en beställning. Det blev en bricka som jag ska ha på bordet med ljus på och två sänglampor! Så nu måste jag bara hitta sängbord .


Hard work

Idag har dagen rullat på i en rasande takt! Jag har hunnit måla kök å edwins rum 2 ggr så de e klart för tapetsering, prima trappen, målat fönstren i vrum å 2 i kök. Allt från 12-19. Inte ens haft tid för att gå på toan. Jag vill ju passa på när jag har barnvakt så jag hinner så mycket som möjligt. Här kommer en bild på trappen som e primead. ? Heter det så?


Renovering..

Renoveringen är i full gång och vi har hunnit en hel del :) imorgon ska jag måla kök, edwinsrum å hallen uppe sen är det färdigt målat på väggarna. När det är färdigt startar nästa projekt att måla fönstrena å det kommer ta tid .. Vi siktar på inflyttning innan jul så vi har det vi gör :)