Snart snart snart!

Åhh, imorgon skriver vi på papprena och blir husköpare. På fredag drar renoveringen igång. :) alla fondväggar (vrum, sovrum, kök och hall ) är fixade så det är bara färgen kvar. Så fort vi sätter igång lovar jag er för och efter bilder om ni vill ha det?? Har även fått reda på att edwin har kommut in på dagis i hörnett också så det känns så jäkla bra och nära!!


Korvstroganoffs calzone

Ja här kommer en ny maträtt jag kom på isag eller rättare sagt slog ihop två maträtter. Korvstroganoff + calzone

Börja med att stek lite korv och lök. Medan blandar du cremefraich, pressad vitlöksklyfta, chilipulver, cayennepulver och lite pizzakrydda. Man får smaka sig fram med de kryddor man känner för. Rör ner ost och korv/löken och blanda runt.
Laga en pizza deg, du hittar recept på google. Kavla ut till en stor pizza och lägg på röran. Vik ihop och pensla med ett ägg. In i ugnen 225 grader ca 20min. Ät och njut!!


Vildingen

Edwin kan ju nu ta sig både upp och ner själv från soffan! Så ni kan ju gissa vilken fart det är på han nu. Upp å ner upp å ner. Igår fick han även för sig att klättra upp på tv bänken :)
Han börjar även släppa bordet för att sen kasta sig fram ett steg i min famn. Men tro det dröjer ett tag innan han går. Eller jag hoppas på det iallafall ;)


Trött

Idag är en sån där halv trött dag då man inte orkar göra något. Kollar runt på stöket men lyfter inte arslet från golvet. Det är ju mycket roligare å mysa å busa med edwin :) men udag får vi lite flyttkarto ger så ja tro minnsann ja ska packa lite ikväll sånna där saker som man ändå inte använder.. Åhh snart snartsnart. Sitter å tänker för fullt på vad vi ska fixa innan vi flyttar in å hur mycket allt kommer kosta. Eftersom vi inte tar något renoveringslån så blir det inte allt för mycket gjort. Tapeter nere och uppe. Måla taken nya socklar och kanske måla badrummet. Badrummet tar vi om nått år och även kök. Det är väl kanske något man tar lån på. Och i sommar blir det bog tak byte.. Åhh ge mig den 1 dec nu så vi får börja!!


Söndag

Hej på er. Har bott hos mamma å pappa i helgen då samuel varit i sthlm. Vi har hunnit med stor shopping med farmor <3 stan med mormor å morfar och utgång :) jag börja även köra lite nedräkning inte till julen då utan till huset!! Mindre än 2 veckor kvar!! Här kommer en bild på mig från igår, jag börjar få rätt långt hår nu..


Hus hus hus!

Ja för alla er som varit nyfiken kan jag nu skriva att vi ska köpa hus! Väntar bara på att åka till banken och skriva på :) så från 1 dec får vi nog tillgång till huset! Så vi blir snart hörnett bor.. Det känns så jäkla bra. Nära stan, dagis, affär och farmor förstås!


11.11.11

Hej allesammans! Äntligen är det helg igen! Veckorna rusar fram! Tänkte bara meddela att det stora vi väntar på har vi nu fått godkänt på! Berättar mer då allt e klart! :) å så spännande och roligt det känns!! Nu ska vi njuta av helgen och bara mysa!


Måndag

Tiden rusar verkligen förbi. Just nu väntar vi på ett stort svar så jag ids inte blogga så flitigt.
Men allt är bra med oss. Edwin lite smått förkyld men det är ändå full fart här hemma..
Här kommer en bild på finaste <3