Instagram

Så roligt att se så många läsare dagligen. Ni har väl inte missat mig på instagram. Där är jag lite flitigare på att lägga in bilder där.
Emeliebystrom heter jag där!


Shopping

Var på stan en sväng idag och hittade en fin klänning. Älskar då den är lite längre bak. Denna kommer från vero moda.. Fick även linser med glossyboxen idag :) ett öga med linser å ett vanligt :)


Del 1: Innan renovering

 

Bildbomb!


Skor

Allt kommer i vågor.. Just nu tycker ja det ör så snyggt med högklackat! Synd bara att jag själv inte gå i det. Får öva.. Dessa skor huttade ja på tradera. Nyss tyckte ja dom va skit fula. Men nu helt plötsligt skulle ja vilja ha dom! Konstigt det dära.. Och väskan gillar jag också!


Renovering

Nu har vi börjat med badrummet. Vi fick upp ytterväggarna klart idag sådom ska bara gipsas. Sen är det bara att börja riva invändigt. Så skönt att vi har börjat nu. Målet va ju att bli klar innan jul så vi får se hur de bli med den saken :)


My new shoes

Idag kom dom äntligen. Förra veckan fick jag hem dom men dom var alldelens för små. Så skickade tillbaka dom och beställde en större strl. Dessa kommer från wearus och kostade 289:- jag fick även med en rabattkod på 20% om någon är intresserad.? Och ska ni beställa ta en strl större än vad ni har.


Bilder

 
 
 
Här bjussar jag på 3 bilder från systemkameran. Helt sjukt att vi kunnat klara oss utan den över ett halvår. Men så roligt nu att titta på gamla bilder från förra året :)

Fylld fläskfile med friterade kroketter och fetaoströra

Fläskfileen:
Fläskfile
Cantadou vitlök och örter
Fetaost ca 50gr
soltorkade tomater
Salt & kryddor
Hacka soltorkade tomaterna lite mindre och blanda ihop allt. Skär ett snitt i fläskfileen och fyll den. Salta och krydda med vad du vill.
Stek runt om och in i ugnen 200gr till den är genomstekt.
 
Kroketter:
Potatismos- Jag gjorde såklart hemgjord. Gör den ganska hård.
Rulla till önskade former och rulla i mjöl, ägg och sista ströbröd.
JAg använde bara glutenfria produkter...
Fritera tills dom blir gyllene ca 1 min el lite mer.
 
Fetaoströra:
Fetaost ca 100gr
1,5dl creme fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
Timjan, salt och pepppar
 

Nya köket

Köket fick sig en liten renovering i form av ny tapet och inredning :)