Läs och tänk efter

Du kliver upp på morgonen och din dag blir förstörd, bara för du inte kan välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, och på Moskvas gator fryser en 14 årig flicka ihjäl för hon inte har en enda tröja att ta på sig. Du går till skolan och klagar och tycker synd om dig själv för alla läxor du fått. Och i Indien gråter en 10årig pojke för han aldrig kommer få börja skolan. Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten och slänger i stort sett allt du har på tallriken. I Sudan dör en 2årig flicka av grov undernäring och vätskebrist. Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till att tömma diskmaskinen. Och i Somalia blir en 8årig pojke slagen för han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet. Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne på hakan, och i Kambodja dör en 11årig flicka och hennes lillebror i Aids.Gråt inte över pojkarna som dör, över flickorna som inte överlever, för tårar räddar inga liv. Res dig upp och förändra för en instinkt om att förnyelse behövs för att rädda världen ! Tänkt efter?

Lördag kväll

Tragiskt att man sitter och gör läxa på en lördag kväll! Men det måste ju göras så.
Nu är det bara 2 ½ v kvar tills vi får påsklov. det känns så himla skönt! Inte mycke kvar i skolan nu!. Vi avslutar ca 2 kurser innan påsk så det känns jätte bra. hoppas bara man får bra betyg:)  Igår så var jag med Linn och hade det jätte mysigt med tacolåda chips å film. haha. :)

Våren här?

Ja  det känns så iallafall.! Är så underbart väder ute nu. Varmt och soligt och bart på vägen. Man längtar så till sommaren och studenten:) Hängde upp Bf flaggan igår fast den blev nedtagen idag :( Men det kändes så bra när vi hängde upp den :) Projektarbete ska vara inne om en månad nu. börjar få lite panik. Men tror vi kommer ha en jätte bra redovisning:) Hoppas Vi får våran Svenska uppgift också så vi får göra klart den någon gång.. Vill verkligen ha ett VG! Ja nu har min lärare äntligen fått tag på min handledare. Han har nämligen inte skrivt något omdöme än. det var över en månad sen jag gjorde min praktik. men bättre sent än aldrig.... Skönt att det snart är helg:) kommer bli kul. helst om jag å linn ska hitta på nå bus imorgon. man vet aldrig vad som kan hända:P men jag tro kvällen kommer involver Tacolåda och chips. bruka bli så när man är med linn.. haha. Ne nu ska jag försöka städa så det inte ser ut som en ry kase när jag får främmande i helgen:P Känns jobbig men det måste göras. Min telefon har ju även gått sönder! Förstå inte hur den kan gå sönder när man kopplar den till en dator :/ Hoppas bara det är batteriet som har rykt  eller nått.. Vill inte köpa en ny telefon just nu. har viktigare å lägga ut på.. det är ju snart studenten. Har även fixat en bal dejt. ska bli kul att gå med någon dit:) Ne nu ska jag käka nått innan jag sädar..  Tjilevippen!
                                                                   image15


Lov

Ja nu är det äntligen lov.. Skönt att få vila upp sig en vecka.  Igår hade vi klass fest innan vi drog till plattan. Var ganske roligt faktiskt men synd att inte Linn fick dricka :P

Var väldigtroligt att vara hår modell för Wella i tisdags, blev som lite annorlunda. hehe