Iam a firefighter!

Vilken annorlunda dag på jobbet! Började jobba vid 9 men var där 10 i 9. jag och arbetskollegan satt i köket och surrade då en av brukarna kommer springandes och vill att vi ska följa med han!. kommer in till hans rum och ser att gardinera brinner för fullt. tur jag hade vettet kvar i skallen så jag sprang efter brandsläckaren och började släcka och skrika åt alla att dom skulle ut å ringa 112. hehe. han släcka allt innan brandkåren kom. När dom kom fick ja lämna uppgifter mm. Sen hade jag dragit i mig rök så jag fick följa med ambulansen in på akuten för en massa prover. EKG, blodprov, puls mm. Pulsen var rätt så hög kan ja lova!
Fick vänta i 4 tim på att få fara därifrån. Men blev sjukskriven i ca 3dagar så jag får vila upp mig totalt! Men det var tur det gick så bra som det gick. Tur ja hann släcka innan det blev nån större skada. Branden sprider sig jäkligt fort!



2008-06-29 09:13 | uppdaterad: 2008-06-29 11:06

Branden på Sörbyvägen är släckt

ÖRNSKÖLDSVIK. Efter drygt 10 minuter var branden släckt. 

Larmet om en brand vid ett gruppboende på Sörbyvägen kom in klockan 09.00.

Räddningstjänsten åkte ut till platsen och branden ska ha varit i en gardin och på en bit av tapeterna i sovrummet.

Branden kunde snabbt släckas och inga personer skadades.

Vad som orsakat branden är ännu oklart.

Tävling?

Funderar på att lotta ut en Ögonskugga från makeup store som jag inte använder. Testat den en gång men tycker inte färgen passar  mig rikigt. Den är ljusblå. Super söt men inget för mig. Därför tänkte jag att någon annan kanske vill ha glädje av den..

Så vad säger ni tycker ni jag ska ha någon tävling framöver? Vill ha många intresserade om det ska bli nått..

Färgade linser



Över ett år sedan jag hade dessa gröna linser. Men är sugen på att beställa dom igen :)

Börja dagen med en smoothie

Det gjorde jag å himmlarns va gott det är :) Och nyttigt.. Har nyss gjort klart rabarberkrämen Vart också väldigt god. la i kanelstång också :) smarrigt. Ne nu ska ja ut i solen igen å pressa!

Nästan så man fäller en tår!



Jag vill också ha ett lejon. Samuel får jag ha den i din lght när du flyttat?

fräscha skuggor i sommar


Eclipse                                       Lemon

eller vaför inte lite glitter på ögonlocket?

Apple


Dagens vill ha 26/6

Väskan i svart




Kläder från Asos och La redoute

Tävlingar och massa annat skojj

Ja det var det ju på midsommar. Jag vann min gren och samuel hans ;)  här kommer någon bild därifrån
Ser ni hatten jag håller i den VITA :P Snyggast hatt på festen ;)

Dolly PArton kom på besök

Kastade ut trosor gjorde hon också


Tjollahopp

Här kommer en till låt. Bjuder på det idag;P känner mig så party sugen men jag vet att jag inte kommer kunna festa på typ 3-4 veckor. Blää :( . Har slipat och spacklat en grej nu som jag ska börja måla imorgon ni får se sen då det är helt klart :)  . NE nu ska ja ta en snabb dusch och sätta mig framför tvn och kolla på film under täcket...




Dagenslåt 26/6


Längtar!

Shit vill vara ledig nu!!! jobbar ju nu 3 helger i rad :( tråkigt men pengar pengar pengar! ;)
Var hos syrran idag och spelade Guitar Hero.! Älskar det verkligen men hatar det då det går dåligt, vilket det gör hela tiden. Men jag klarade 2 eller 3 låtar :)


Göteborg

Nu är resan bokad. Blir flyg hela vägen övik-sthlm sthlm-gbg å samma hem. Känns ganska skönt att åka flyg:)
Vi åker den 24 juli och hem den 27 juli. Kommer bli skönt att kmma iväg en stund eftersom det blir mycket jobb nu framöver.
Är det någon fler som ska till Gbg då eller nån som har nått förslag på en bra affär?

dagens låt 25/6


love

For till S igår kväll och sov där till idag. vaknade vid halv 11 typ då for jag in till stan och handlade lite. blev en fotoram ett fotoalbum 1 tshirt å en tröja. å lite mer smått. Imorgon blir det till att börja städa ur mitt gamla rum(slänga det mest!) sen städa lite på mitt rum så det blir fräscht.... BLIR JOBB I HELGEN ÄNDÅ!! blää. trode jag skulle få vara ledig men icket! vill bara spy. men på lördag då tjänar jag dubbelt! :) så det känns ju bra. sen får jag lön på fredag också. ännu bättre!! hihi..
Ne nu ska jag fortsätta prata med S :)



En bild på mig och älsklingen

Vilken Helg

Känns som helgen har vart jätte lång eftersom vi har hunnit med så mycket. har varit med S hela tiden.
Började du med jobb 8-13. Sen bar det av på engång till Festen vi var bjuden på. Mycket roligt folk var det där var hemma vid halv 3 på natten. dagen efter gick vi tillbaka och hämtade bilen, for och handlade grillat som vi även hade ätit på festen men var grymt sugen på det. Så vi fot till Mo och åt.Senare på kvällen ringer S pappa och vill ha skjuts till Umeå såvi skjutsade han sen for vi till min kusin där uppe var framme typ 22.30 eller nått och dör blev vi bjuden på mat. och kan ni gissa vad det blev? jo Grillat! :) LOVE IT. S, P o T drack för fullt hela natten. vid 3 bestämde vi oss för att fara hemmåt eftersom jag skulle jobba så vi var hemma vid 5. Roligt var det iallfall men sällskapet mot slutet? Hmm ena somnade i soffan och den andra på toa golvet. Haha.

Midsommar

Ja snart så är det midsommar :) gud så tiden går fort.. Imorgon så jobbar jag iallafall till kl 13.00 sen bär det av till S å fixa sig lite sen ska vi på en fest i holmen.. Fick en fin hatt av mamma som ska användas imorrn. Det är nämligen cowboy/western tema. kommer bli jätte roligt :) ne nu ska ja äta frukost och fara och jobb..

Glad Midsommar

Jäla sit!

Hmm.. ja det här gick ju inge bra alls.. Dom spelade uruselt idag tycker jag.. man såg ju knappt till Zlatan heller..konstigt konstigt...

Hejja Sverige!

Ikväll ska jag och S fara till L & P å tittia på matchen. igår köpte jag och linn en tshirt å ansiktsfärg :)
Hejjja hejja hejjaa!!


inköpen

Denna kjol köpte jag igår på bikbok för 149:- Har den även på mig idag


 49 kr från hm
98 kr Hm
149 kr Bikbok

Tis/Ons

Har jobbat idag 14-20. Sovde hos S inatt så jag vaknade väl vid halv 10 och gjorde mig färdig och drog in till stan och hämtade Linn. Så vi strosade på stan ett tag. blev lite fynd :) som vanligt. Blev ett par shorts 49kr hm!!! sen en kofta 98 också hm.. kjol och tshirt bikbok. Ska lägga in bilder sen också... nu ska jag sova. blir jobb imorgon också..

natti natti

tattoo

Är halv sugen på att göra en tatuering vet hur jag vill ha den också. Men det blir väl inte förren i höst efter bad säsongen är slut, så jag hinner väl ändra mig.

Denna ängel vill jag ha med rött hår som mig och lite vitt i ögonen och en ros som är grön och röd eller något annat som är grönt i eftersom det är min favorit färg:) sen vill jag ha texten Tro Hopp Och Kärlek över eller under..
Skulle vilja ha den antingen på övre ryggen eller svanken.. Vill ju som kunna dölja den ibland också så ryggen är ju ett ganska bra ställe tycker jag..

Så vad tycker ni?

Beställning av kort

Är tänkt att jag ska framkalla lite roliga kort. insett att dom mesta är på mig. eller typ alla är det. haha. Ska ladda ner från Extra film men det går lite segt idag!!! Det är över 100 kort. haha. Ska bli roligt och se hur alla bilder bli. :)

Stor vinst!

Vi vann första matchen med 4-2 mot Gottne sen vann vi andra med typ 6-1 nånting mot aif 01.
Det var riktigt roligt för dom att få vinna! :)

Bear day

Idag har jag och Samuel varit på björnadagen. Men var inte så intressant där förutom vissa folk :P Efter det drog vi till bjästa och handlade lite mat sen drog vi ut på Kläppa där S bor och grillade. Mumms mumms. Sen satt vi och kollade på matchen. ingen höjdar match eftersom dom förlorade när det var typ en minut kvar! dåligt. Sen så skjutsade jag dom på någon fest sen drog jag hem.. klokt val av mig för nu känner ja hur huvudet snart sprängs. dags för en värktablett.! Imorgon är det dags för match. första kl 13 så vi har samling kvart i 12. Och för er som inte vet det så tränar jag ju barn födda -00, 01. Är riktigt roligt må jag säga, men jag jobbar så mycke kvällar och helger så jag missar många träningar och matcher :(
Ne nu är det dags att sova.. Godnatt

dagens:



Fredag den 13:e

Har varit med Mia och Angelica idag. Först klippte A mia sen drog vi en sväng på stan och jag fick träffa lilla Alma. Söt som bara den! Idag så köpte jag jordgubbar och cider för att ha en trevlig kväll med min kära. Ne nu ska vi fortsätta ha det mysigt. 

Ha en bra kväll..


Flower power

Skulle inte tacka nej till en blommig klänning eller kjol! har sökt en blommig kjol på stan men har inte  hittat någon jag fastnat för :/ men men. Nej nu är det dags för sängen. har ju jobbat mest hela dagen så nu är jag trött. Måste upp hyffsat tidigt imorgon eftersom jag ska träffa Mia på stan sen ska jag till Bror och tvätta och laga mat. kanske det blir pärpos å fiskbulla!? Vi få se vad jag orkar göra för nått.

Sov gott


Mysofobi?

Haha, en gris med gummistövlar!?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2672504.ab



work all day

jobbar nu 10-15 istan sen blir det jobb i mellansel 16-21. halv dryg dag men det ska nog gå bra..

dagens låt 11/6


Minns ni denna gamla låt. Jag lyssnade mycket på den när jag var liten

1 kofta 3 outfits

  vs    vs

Vilken är din favorit?


Veckans bloggerska

Karin Olofsson
 
 

Länge sen sist men här kommer det. Veckans bloggerska är Karin. Super söt tjej som skriver om det mesta som händer i hennes liv. Och fina bilder har hon också :)

Lumene

LUMENE CLEANSING RADIANT TOUCH
Moisturizing Cream Cleanser


Måste tipsa om denna underbara produkt. Använder den morgon och kväll. Jag tycker den är jätte bra!
eller hur Linn?? :P

Finns att köpa på Kicks strax över en hundring går den på


Onsdag

oj vad jag har drömt konstiga saker idag typ att jag fick en lgnht och massa andra grejor. haha. Just ja, jag har ju fått min klänning nu också som jag vann på tradera :P Super fin är den..
I helgen är det både björnadan och holmen blues får försöka klämma in båda två. Sen på Söndag är det match igen.

Hejja Sverige

Bra match idag må jag säga! Sverige vann juh! Idag blev det jobb.. egentligen skulle jag ju vara ledig idag men det blev jobb 15-20.. Imorgon blir det jobb på hemtjänsten då ska jag ha med mig en kille som ska gå inskolning så det ska bli roligt.. Ne nu blir det till att sova..

kramkram


Veckans bild

Här kommer tio bilder som jag knäppte härom dagen. Vilken är din favorit?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sunday

Kan tydligen inte lägga in nå bilder idag.. bloggen vill inte..Kanske går bättre imorgon..
 Känns skönt att ha jobbat klart denna dryga helg.. så nu är jag ledig nästa helg, då ska ja va med S! :)
Imorgon blir det vikariemöte kl 10 i stan..

Sitter och kollar på en film på tv 400 nu som heter Election.haha lite sjuk men rolig film :)

Hard work work

Idag jobbar jag 8-18 , updaterar då jag kommer hem. kommer även in lite bilder..
Ha en underbar söndag!

Hot hot hot

Idag har ja varit med S hela dagen. Först så var vi och kollade på lght han ska flytta in i. Mycket fin må jag säga :) Sen så gick vi ner på stan en sväng.. sen hämtade vi upp M och P och drog till nyänget och låg å pressade ett tag, efter det blev det middag här i Mo.. sen drog vi till Bjästa och spelade Volleyboll i 2,5tim.. Riktigt härlig dag har det varit.. Tråkigt med jobb imorgon!!!

ska lägga in lite fina bilder sen då jag lekte proffsfotograf:P

Vad blir det för er i helgen??


Good morning sunshine!

Idag kan man ju säga att det är riktigt hett ute! urssch nästan för varmt. en sån här dag ska man ju ligga nere på stranden så man kan svaka av sig ibland. Men det kan ju inte jag idag. Jobbar 14-22. Drygt. men imorgon är jag ledig sen jobbbar jag hela helgen..

dagens vill ha 4/6



Dessa snygga plagg kommer från Asos.

Årets första dopp!

Japp då var det avklarat! och kallt var det men ;) Idag var jag och köpte lite saker jag ska så. Majs, ruccola, spenat och plocksallad.. idag blir det jobb 16-21. imorgon ska jag på nå deligeringsmöte sedan blir det väl arbetsförmedlingen och sen kanske kämta stina vid halv 2 då hon kommer hem för sommaren :) har inte träffat henne sen jul så det blir kul :P vilket rim.. Nej ut i solen för tusan! Ciao!

sol vind och vatten

Underbart väder det varit idag. har legat ute å pressat ett bra tag... Så hoppas jag fått lite färg iallafall..
Om en å en halv timme ska jag i väg å träna knattarna sedan åker ja te holmen å träffa min underbara.. Å vi ska bada också har ja bestämt! kallt kallt..

dagens låt 2/6


hej hej

Vilket väder det har varit idag! kokandes hett... nu är det äntligen sommar!
Hoppas det blir fint imorgon med så man får ligga och sola lite:) vill bli brun..
Ne nu ska ja stänga av datorn och sova, imorgon blir det sovmorgon eftersom jag är ledig.. Kanske lägger upp lite bilder också om ja orka.

God natt!