Julbilder

 

Önskelista dop

Fått order om att göra en önskelista så här kommer den :) Servis. leklust, babyprofssen hade en fin från jabadabado eller detta märke silly u..
Kläder från strl 80
Träleksaker. 







dan före dan före dopparedan!

tiden rusar iväg nu! snart julafton och ingen snö!?? lite kunde vi väl allt få? hade hoppats på att kunna gå ut och åka snowracer med edwin på morgonen, men nu blir det nog skridskor iställt. imorgon kommer tess å patte hit för lite blöte och bingolottos uppesittarkväll :) och ja sen e de ju julafton!

Snickersgodis

På detta har jag inga exakta mått. Men vill du ha det kan du gå efter snickers recepten..
Smakar desamma med tyckte det skulle vara lite roligare med mer godis lik snickers nu till jul :) 

Jordnötssmör med crunch
Socker
Sirap
Kokos
Cornflakes

Värm jordnötssmör i gryta tillsammans med socker sirap och cornflake. Får inte koka. Smula ner cornflakes och smält blockchoklad. Klicka ut på en bakplåt eller i formar som jag gjort. Enkelt och super gott!!




Glad lucia!!

Här kommer en bild på mina fina tomtekillar! Igår hade vi luciafirande på försskolan så vi fick ta en bild innan vi gick dit för det är fotoförbud på skolan. Nästan så tårarna kom då alla fina barnen kom in och sjöng. Har blivit så blödig sen jag blev mamma!! 


11veckor

Inatt är det 11 veckor sedan vilgot kom till världen. Kan säga att tiden nu går så fruktansvärt fort! Han tycker inte om att ligga ner utan han vill sitta å se sig runt! En nyfiken liten kille. Ler å skrattAr mycket. Och äter upp sin hand mest hela tiden.. Alla kontroller har sett jätte bra ut och han lugger på en övre kurva. Storebror låg ju under.. När storebror var i denna ålder vägde han 2 kg mindre! ;) så det är en matglad kille vi har :) 

Storebror bara älskar lillebror! Vill gärna kramas och pussas hela tiden med han <3 så underbart som mamma att få se kärleken dom emellan :)