Glossybox

Fick hem min fösta glossybox idag och är mycket nöjd! 5 produkter. Ansiktsmask, cvitamin pulver till dagkrämen, brilliantsmile tandkräm, hälreparerare.. Ska kolla upp värdet på allt sen för ynka 139:- i månaden. Då är frakten inräknad.. Istället för att prenumerera på tidningar osv tyckte jag detta lät mer värt det. Lägger upp en bild också sen, för nu ska vi åka ut till vårt gamla boende och bli bjuden på fika av david. Blir no en sväng ner till gullvik för en glass å bus med eddie..



Ikea

Idag åkte vi ner till sundsvall för att köpa en stege till taket. Medan grabbarna förtsatte söderut hoppade jag av på ikea för att shoppa lite :) köpte en mobilskal (genomskinligt) som jag sedan satte in en bild i.. Sen köpte jag lite tallrikar och glas så jag kan duka fint. Bara mattallrikarna som fattas nu :)


Fredag

Jag kastade in handduken och åkte hem.. Samuel ville va kvar men jag ville hem och sova.. Sitter å dricker lite cola men ska strax kojja, måste passa på medan vi ha barnvakt :)


Sambal hamburgare

Nötfärs Sambal oelek Bröd Sallad Tomat Lök Beasås Sambal oelek hamburgare: Blanda färs med sambal oelek. Eftersom det finns salt å kryddor i den behövs inga andra kryddor. Jag tog ca en matsked per 150 gr men tycker det blev lite för starkt. Men för den som gillar hette e det nog perfekt. Man kan inte ta så mycket mer för då rasar den lätt sönder.. Stek dom och servera med bröd sallad, tomat, lök och beasås. Jag köpte rydbergs på färdig påse och den va kanon!! Ät och njut av en riktigt god burgare!!


Äntligen!

Nu fungerar bloggappen igen så nu kanske det kommer lite flera inlägg här. Måste bara berätta om vår dag igår.. Det mesta gick fel känns det som . Humöret var på topp då vi satt oss i bilen och åkte upp mot lycksele. Men vi ann inte köra långt förren jag började må dåligt och var tvungen att stanna för å kräkas. Kräktes flera ggr under dagen också. Ingen aning om vad som kan ha varit fel men gravid e ja då inte! På väg hem så kom det ett stort gupp som gjorde att bilen ville gå sönder lite och vi var fast 9 mil hemifrån. Ringde bärgarn och mamma å pappa kom å hämtade jag josefin å edwin.. Less less! Så nu är det bara att laga bilen också.. :/ Ne nu ska vi fara till mamma å papp och käka grillat! Kram kram


Takbytet

Takbytet rullar på. Tycker gubbarna gör ett riktigt bra jobb! :) löngtar så jäkla mycket tills det är klart så man får städa upp både inne och ute. Det dras in en massa rat nu..
Kommer fortfarande inte in på appen så jag kan lägga in några bilder på hur det går..
Men för er som e nyfiken lägg till mig på instagram (emeliebystrom) och för er som inte ha instagram fixa nu! Mycket bättre än facebook tycker jag.. Gratis är appen också..

Sommar!

Bästa årstiden! Solen glassar på ute och edwin sover så jag springer ut emellanåt och solar men det är så varmt! Tro det blir till att åka ut på någon badstrand sen.. Efter det blir det grillat! Måste ju fira att samuel får semester idag! Och imorgon börjar takbytet! Som jag längtar till vi blir klara. Jag var så nöjd ich glad över att vi skulle vara ensam med det taket här i hörnett men då har jä*larna några gator upp lagt det på deras nybyggda hus.. Jaja. Vi kommer då vara ensam med det taket till tegelfasaden iallafall.. För er som är nyfike. På vilket tak det blir, får vänta lite tills jag kan knäppa en bild och visa er.. Kommer bli så snyggt!!