Mammafint.se



www.mammafint.se
Mammafint erbjuder fina gravidkläder till bra priser.
Köp till dig själv eller varför inte ge bort i present ?


Impuls

Idag köpte jag toning till håret på rusta. Ca 50 kr tro jag att ja betala. Loreals märke röd kastanj. I med färgen och vänta 20 min så blev de så här :) håller ca 6-8 veckor .. Före och efter bild :)


Dagis

Nu har vi kört inskolning 3 dagar och det går ju så bra. Idag lämnade jag han själv i 2 timmar och han hade haft de bra och fått i sig lite mat. Imorgon blir det nog en längre tur för att sen sätta igång på måndag :) lilla killen har blivit så stor <3


Grattis

Grattis vår älskade go skrutt på ett års dagen!!


Ett års kalas

Idag var edwins ett års kalas :) kommer bli kalasande på tisdag också då han fyller på riktigt. Han har fått rutschkana, tripptrappstol, kläder, hundar, leksaker presentkort. I fika väg var det lite olika sorter: dumlekakor, snickers, kokosmums, rullrån, semle whoopies, morotscupecakes, citron å lakritspaj och två olika tårtor..


Knasiga kojan

Igår var vi på knasiga kojan och härjade på. :) det var edwin, klas och melissa + mammor. Edwin var så trött då han kom hem så han valde att sova i 2 timmar! Inte vanligt kan ja säga och sen sovde han ganska bra på natten också. :) jag börjar längta till då han börjar på dagis och får leka med en massa barn hela dagarna. Eller ja vi kommer ju bara ha han där 15 timmars till att börja med då jag är arbetslös.


Kalas

På söndag ska vi ha edwins första kalas! Tiden rasar iväg i en väldans fart! Den 17 fyller vår prins 1 år!! Så nu på söndag den 15 är alla välkommen som vill fira edwin och fika en massa gott! :)


Gardiner

Nu har jag suttit och sytt några timmar. Fick tyget av snälla mor :) det blev två kappor och två längder. Nu får symaskinen vila ett tag eftersom vi inte riktigt kom överens. Undertråden tog slut, nålen hoppade ur.. Ja det vanliga..


Köksbord

Idag har ja köpt ett matbord till köket. Halva priset. Jag vetalade endast 2495:- det ser ut som detta men det är ett klaffbord och 4 stolar. Så nöjd så nöjd..

Ska fira in helgen med en god mat bit. Jag ska göra plankstek med en go köttbit, rödvinsås och baconinlindad sparris.. Mmm det vattnas redan i munnen :)



Köket

Idag har vi varit och köpt golvet till köket :) så nu måste vi vänta 2-3 dagar innan vi kan lägga det. Till våren kanske vi kommer lämna in luckorna för lackering. Det är nog allt vi kommer att göra i köket just nu. Bilder kommer bara vi får in internet. :)


Gott nytt år

Gott nytt år på er allesammans! Hoppas ni har haft en underbar kväll med nära å kära. Själv har jag haft så himla roligt fast det saknades ju så klart en goding på festen :) men vi får träffa han imorgon då han sover hos momma å moffa inatt.. Här kommer en liten bild på vad jag klädde ut mig till ikväll. ( prinsessan fiona i shrek) det var flera stjärnor på festen bla. Elvis, harrypotter, kat von d , telletubbie mm. ;)