Oh no its friday!

Ja jag är ju ingen som rakt ha längtat ihjäl mig till helgen eftersom jag bara jobbar. Börjar 12.30 idag sen jobbar jag till 13.00 imorgon. Så blir det snabbt hem fixa iordning sig och åka på Latinoparty. :) sen jobb söndag 14-22.
Men ikväll när Veronica(natten) kommer så ska vi se en film innan jag går och lägger mig är det tänkt så det bli no mysigt :)

vecka 13

Igår vart det ju vecka 13. som sagt ifmätaren är lite fel..



Shio?

Shio,cheddar ostkrokar mm... Ja det är lite saker sen jag var lite som nu har försvunnit helt! Sånna saker som man nu i efterhand bara vill ha!! Tex shio? varför tog dom bort den!? så god! Persiko var min favorit


Mätt och belåten

Har nyss ätit ris, kyckling och currysås. :) mumms mumms. Sen till efterätt blir det Våffelstrutar med kulglass. Så gott att göra själv. Har nyss lagt till en widget som säger att jag är i vecka 13 men jag räknar ju på vecka 12 :)
Imorgon ska vi åka upp till Solberg med Ante,tess och spike å gå Stockholmsgatorna:)

Vecka 12

Gud vad tiden rusar förbi. redan vecka 12.! nu är det ju bara 6 veckor kvar till jag ska göra ultrljud. Men alla tjatar och tycker jag ska göra ett tidigare också men jag vet inte :P Jag kan nog hålla mig till 1 sep. Då har man ju verkligen något att se framemot :)

Status: Magen gör lite uppror ibland men illamåendet e nästan helt puts väck! Så skönt. Men det är vissa saker jag inte kan äta. tex paprika då blir jag dålig. jag som alltid har älskat paprika. hmm.. jaja.



Måndag

Oj så tiden tusar förbi. Har jobbat för fullt hela helgen och idag så jag är helt slut på! Man har inte riktigt samma energi som innan och inte samma tålamod. :P Nu ikväll bjöd jag bror tess och samuel på laxplanka :) Mummsigt värre må jag säga. Och nu blir det film (Upp) Har redan sett den men den var så bra så det blir en gång till..

In i vecka 11

Idag var det ännu ett besök hos barnmorskan. Allt såg bra ut tyckte hon. Vikten har då inte börjat öka än..

Vecka 11:


underbara dag

dikten som var i forra inlagget var fran mig till sam. inte den dikt han hade skrivit. ssidag har vi varit i gullvik med susanne och christian. till foratt tog jag lokringar till huvudratt blev de  flaskfile. gott gott. minigolf blev de ocksa . synd man ska vara sa dalig.    dikten

Min kärlek till dig är stor...

Åhh vad jag gråter. Samuel hade skrivit en jätte fin lapp till mig som han la på huvudkudden och jag bara gråter. Men ja gråter av lycka då jag tänker på hur lyckligt lottad jag är som har en så underbar pojkvän som jag förhoppningsvis ska dela hela mitt liv med och som jag även ska ha barn med. Ibland är livet för härligt. Samuel jag älskar dig över allt annat och inget kan få mig att ändra på det!!



På vägen vi gick hand i hand,
mellan oss finns ett starkt osynligt band.
Dina ögon återspeglar månens sken,
där stod jag tätt intill dig på darrande ben.

När jag kröp intill i din varma famn
kände jag att jag äntligen funnit min hamn.
En hamn full med trygghet och harmoni,
här kan jag äntligen känna mig fullkomligt fri.

Jag har fumlat i mörkrets korridor i alla dessa år,
men nu äntligen du bredvid mig står.
All den kärlek som du mig ger,
jag äntligen nu ljuset ser.

Min själ du varsamt tar om hand,
jag äntligen kommit till trygghetens land.
Allt detta som du till mig ger,
gör så att jag kärleken ser!


Tisdag 6/7

Idag har det varit en lugn dag på jobbet, skönt att får sluta 14. Men imorgon då blir det jobb hela dagen 12 timmars så vi hoppas på fint väder så vi kan sticka iväg och bada lite :)
Imorgon går jag in i 10:e graviditetsveckan. Men det är ju bara preliminärt för den 1 Sep blir det ultraljud och då får jag veta exakt! Gud va jag längtar dit!!


Vecka 10 :


Första doppet för 2010

Jag och pappa åkte ner till Alnöholmen och solade, fikade och tog oss ett dopp.. Inte var det så farligt som jag hade trott e.. Men vi blev lite less på vissa barn som sprang rakt över vår filt och skvätte en massa sand när föräldrarna inte ens säger till dom.. :/

Ikväll blir det hamnfesten en sväng för sen MÅSTE jag hem och vara hundvakt. haha. Så mysigt..