Nytt golv

Vi har ju Köpt golv till hallen uppe nu. Vi har inte haft någonting där sen vi flyttade in så jag längtar till det blir färdigt. Där kommer det bli ett litet datarum / pysselrum. Längtar också till vi får upp datorn så jag kan visa en massa bilder på renoveringen. Före och efter bilder..


Big noo!

Ja jag hade klarat mig från magsjukan till igår!! Då kom kräksjukan!! Känner mig helt utmattad idag.. Trode jag skulle få sov morgon imorse eftersom vi har fått väcka edwin kvart över sju varje morgon då han varit på dagis, men inte idag. 06:55 drog han igång. Trött som bara den men man får alltid ett stort leende på läpparna då han skiner upp då han ser mig :) <3

Idag blir det bara en vilodag. Skulle behöva åka in på arbetsförm å skriva på papper eftersom dom gjort fel och jag har rätt till ersättning ändå! Jippie! Man ska inte ge sig första gången man får ett nej. :) ha en skön helg om vi inge hörs nå mer <3


Min tur!

Ja då var de min tur att vara sjuk! Men jag har klarat mig från magsjukan men detta är nog värre! Varför måste mammor bli sjuka? Har vi inte nog? Huvudet spränger, halsen är som ett sår och de känns som ja svimmar när som helst! :( buhu för å va sjuk. Det blir inte bättre av att man har en hel grinig kille :(

Här kommer en bild iallafall på toan som fick sig en makeover. Målarfärg å ny matta på golvet.


Vilken vecka!

Vilen helg/ vecka detta varit. Det började med han vi krockade i lördags. Eller krocka låter lite väl häftigt. Vi körde in i en bil. Sön fick jag sån jävulsk huvudvärk och ont ner mot nacken så jag ba grät. På natten fick samuel kräksjukan. Måndag åkte jag in på vc för att kolla upp nacken som jag då inte kunde röra på. In på röntgen som inte visa något sån tur va. Mest troligt spännde jag mig så hemskt att muskeln i nacken fick sig en kyss :) och som grädden på moset har edwin magsjuka nu! Nu hoppas vi väl på att jag ska klara mig från magsjuka va??


Vill du vinna??

Just nu har mammafint en utlottning av den superfina disneytröjan. Gilla mammafint på facebook och kommentera vilka kläder du skulle vilja se i butiken. Svårare än så är det inte.
Den 29 feb dras en vinnare.

Mammafint.se


Nya utmaningar

Nu känner jag för helt nya utmaningar i livet. Vill sadla om helt och börja om från noll. Är ju inte allt för sugen på att plugga men det finns ju korta utbildningar. Nu är bara frågan vad vill jag jobba med? Den frågan har jag fått många gånger och jag har fortfarande inget svar.. Någon som har ett bra tips på vad jag skulle passa att jobba med? :)
Tankarna rullar för fullt runt i min skalle nu och börjar åter få lite problem med sömnen. Jag hoppas det reder sig snart så jag slipper vara så trött å lätt retlig..

Ne tillbaka till min myskväll. Edwin sover å samuel är på hockey så jag får vara alldelens själv å ba mysa ner mig i soffan med en massa filtar å lite gott att äta ;)


Sjukling

Edwin har varit hemma en vecka nu från dagis. Lite feber , massa hosta och en hel del snor.. Men ganska bra att han varit hemma med tanke på att det går magsjuka på dagis :/ det vill vi ju helst slippa!! Hur som haver har vi det svinigt kallt här! Ville ut och åka skidor ikväll igen men det får nog vänta..