Lördag

Nu börjar besöken :) många som vill komma och hälsa på och vi visar ju gärna upp vårt lilla underverk! Att man kan tycka om en människa så mycket? Och nu ha 2st som man älskar över allt annat i världen är häftigt! Ja samuel jag älskar dig också! :) idag hann vi med en sväng på stan också så jag köpte ett par fina robot babusker som jag spanat in på village. Dom kommer bli perfekt i expedithyllan vi ska köpa till barnrummet. Åker nog ner på ikea på tisdag så vi får fixa färdigt i barnrummet.. Nu blir det kinamat och hockey! Hoppas ni får en fin kväll!!





Första badet

Idag har Vilgot fått sitt första bad. Det var med blandade känslor. Med storebrors hjälp gick allt bra :) annars flyter dagarna på och Vilgot äter, sover och bajsar :P 





Förlossningen

Torsdag: lämnade edwin på dagis som vanligt och hade tänkt fara å handla då kylen ekade tomt! Men ne jag åkte hem och vilade istället. När jag hämtade edwin tog jag med alla hans saker hem eftersom ja förstod att det borde ju bli snart lillebror kommer.. Kommer hem och jag bakar filmjölkslimpa. Vi sitter framför tvn vid halv 4 och jag känner lite mensvärksliknade smärta.. 
Ställer mig och gör makaroner och korv som vi ska äta till middag. Men jag kan inte äta.. Vid 6 tiden så ligger vi alla uppe i sängen och kolla på bilar och små värkar kommer.. Börjar klocka och ca 5-6 min emellan och håller i sig 45 sek-1 min. Strax efter 7 skriver jag till mamma att komma och va med edwin så vi kan åka in då det är ca 3 min emellan värkarna. Men jag tycker inte dom va så jätte jobbiga..
innan mamma kommer vid 8 så hinner jag med att måla naglarna, nog mest bara för att sysselsätta mig men. Kommer in på förlossningen 20:30 och så börjar det göra ONT! Får lustgas som inte hjälper nått alls! 22:15 får jag edi och är öppen 4 cm.. Det är en gudagåva!! Så vi tar oss en tur i korridoren och kollar på tvn en stund.. 23:47 kollar dom igen och jag är öppen 7 cm och dom tar då hål på hinnan. Det tämligen forsar ut vatten! Känner direkt krystvärkarna och börjar krysta.. Kollar på klockan hela tiden och undrar om han hinner ut den 19 eller om det blir 20:e.. Kl 00:05 den 20 sep kommer vår kille ut. Skriker på en gång och ett lyckorus går genom kroppen. Nu är han äntligen här!!  Så denna förlossning gick betydligt fortare än första. :) och som andra gången fick jag bara nån bristning dom sydde.. Men då jag skulle ställa mig i duschen efter får jag något fel i högra höft som gör att jag inte kan gå.. Men efter att fått vila med en värmekudde gick det över så det måste varit någon låsning typ.. Och så himla skönt det var då vi fick åka hem samma dag.. Endast 12 timmar gammal :)



Vilgot

Nu är han äntligen här! 20 sep kl 00:05 , 54cm och 3886g. Kommer skriva en liten förlossningshistoria sedan. Då allt gick fort blir den inte så lång :)


Bilder

Tänkte visa er lite bilder från senaste tiden i brist på annat..






Vecka 40

Idag går jag in i vecka 40. Det är 6 dagar kvar och jag har inga känningar alls.. Blir inte förvånad om jag går över 2 veckor.. Men huvudsaken är ju att lilla bebisen är frisk när den kommer ut. Men vill helst inte ha någon 5 kg klump.. Det ska gå lätt å trycka ut! :)




Hallelujah!!

Nu har dom äntligen kommit med en uppdatering så jag åter igen kan ta upp bloggandet.. Sitter ju aldrig vid datorn utan det är ju via telefonen jag bloggar nu så perfekt om det funkar nudå :) annars så är allt bra, dock lite less på att inte bebisen bill titta ut nu. Går in i vecka 40 imorgon och den 21 sep e han ju beräknad att anlända men jag hoppas det blir tidigare..