Edwin 4år

Idag fyller vår älskade skatt 4 år... 4 år?!!?? Vid den här tiden för 4 år sedan var han en liten färsking... Dagen har varit fullspäckad och han somnade ganska snabbt i sängen. Han har fått jätte många fina paket som han fått leka med. 
Tror han redan längtar till jul och nästa födelsedag 😃

fynd

Idag har jag gjort en del fynd. 5 halsband för 100:- några tröjor åt edwin på rean som blir bra presenter :) imorgon är kl inställd på kl 6! Så tidigt har vi nog inte vaknat förut nästan men då börjar allvaret. Känns så spännande och roligt att få lära sig en massa nytt men även träffa nya och härliga vänner! God natt!

lördag

Njuter sista dagarna nu innan skolan börjar. På måndag är det kursstart och det känns så himla roligt och spännande. Jag hoppas bara att jag är helt frisk tills dess. Har varit jätte dålig mest hela veckan och varit sängliggandes med noll ork alls! :( på onsdag ska jag äntligen få komma på ultraljud också och se om det är den som spökar. Sen höstas har jag haft jätte mycket problem med magen (mer än vanligt).. Och haft så ont :( så jag hoppas jag får reda på vad det är!! 

Och den här lilla killen är inte så liten längre! :)

Gott nytt år!

Så nu var det 2015, tro hur många månader det tar innan man lär sig det? :) samma visa varje år. Igår hade vi rocka billy fest här hemma. Med mycket god mat!