Nytt

Passade på att shoppa i ons då de va bra erbjudanden på stan. Veromoda 25% och bikbok 50%.
Toppen gick på 135:- och lackleggingsarna 50:- örhängena köpte jag på ur och penn 2 par för 50:- så nu är jag redo för en utekväll :)


Svart manikyr

Köpte ett matt topp lack idag på hm. Märket är essie och är på extrapris hos dom. 109:- ord 139:- det blir ju så snyggt med matta naglar! Kommer användas hett av mig i höst! Måste bara öva så det blir lite snyggare. Lekte även med lite olika färger :)


Badrum

Som vi har velat fram och tillbaka med badrummet. Matta , klinker , matta osv.. Men nu har vi äntligen bestämt oss! Nu väntar vi bara på offerterna från elitvaror och vvs firman. Det mesta kommer vi göra själv så jag hoppas priset blir rimligt. Jag kommer inte avslöjat hur vi ska ha det så ni får se då det är klart :) bra kommer det nog att bli.


Dille

Jag har fått nån dille på klockor! Älskar klockar för alla är unika och häftiga på sitt sätt. Mest är det herr klockor. Sitter på tradera och kollar igenom alla snygga och DYRA klockor :)
Om jag blir rik så kommer jag köpa massor! :)


Onsdag

Åkte iväg på strömsknallen för att hitta en liten babypresent till en liten tös vi ska hälsa på imorgon :) och jag dog lite då jag såg alla snygga skor dom fått in! Oranga, svarta, läder och massa snygga detaljer. Bara att hålla hårt i börsen. Om det är några skor jag behöver så är det varmfodrade vinter skor. Men det får bli sen.. Ska testa på att göra gluten å laktosfria morotscupcaks sen. Jag hoppas jag får till något bra.


Höstens härliga färg

Älskar höstens färger och dessa god bitar från vero moda skulle man inte tacka nej till. Ska börja sälja e. Massa kläder så jag kan köpa nya :)