Fyy

Hade inte turen på min sida. Kräkts hela natten, så jobbigt nör man kommer till det på slutet då det bara kommer galla! Sista gångerna var det även blod, säkert rivigt upp lite i halsen.. Och idag då jag skulle gå och hänta edwin på dagis blir det bara tyngre och tyngre att andas, hinner knappt in förren jag måste kasta mig på golvet för det svartnar för ögonen och jag kippar efter luft. Obehagligt men ofarligt. Jag har ju inte fått i mig varken mat eller vatten så. Nu har jag ätit lite havregrynsgröt utan sylt och mjölk och det känns lite bättre.


Magsjuka?

Idag har varit en dålig dag. Efter jag lämnat edwin åkte jag hem och sov. Somnade även på soffan effter jag hämtat edwin. Hade bett samuel köpa med en thaibox till mig hem men ör glad jag avbeställde den. För jag har kräkts kräkts och kräkts. Och mellan gångerna har jag grinat! Ojojoj.. Hoppas det bara är något snabbt som hälsar på.. Nu har det gått en timme utan toalettbesök, och min snölla kusin var hit med cola! <3 har fått i mig ett litetglas och mår hyffsat.. Håll tummarna att jag inte måste kräkas nå mer nu!


Cravings

Brukar man få cravings så här tidigt i graviditeten? Med edwin hade jag inte så många. Citron vatten kunde jag dricka 2-3 liter per dag och chili cheese och milkshake var jag ofta sugen på..
Just nu är jag sugen på loka, vindruvor, fefferoni och tomater med salt på! Haha inget tok onyttigt iallafall :)

Så som jag har räknat ( när jag hade mens sist) så är jag i vecka 7. Men sen vet jag ju inte om senaste mensen var nidblödning som jag hade med edwin. Så vi får väl vänta till ultraljudet för att få veta. Är så sugen på att åka till umeå för ett tidigt ul men det kostar ju 700. Kanske kan tjata till mig ett av barnmorskan.


Kalas

Ikväll har det varit full fart här hemma. Han har fått massa fina paket! Han somnade på en gång när vi la han nyss så han var helt knäckt! Vi hoppas väl på sovmorgon imorrn nu!!


Grattis

Grattis vår älskade vilding edwin på din 2 års dag!!


Kalas

Imorgon fyller ju våran stora kille 2 år! Vars har dom här 2 åren tagit vägen? Han är i en sån underbar ålder nu då talet börjar komma. Varje dag kommer ett nytt ord :)
För att fira vår kille imorgon så åker jag samuel å edwin på varvsberget och äter. Sen på fredag efter 17 är det öppet hus för alla som ä fika sugen :) men iår har jag inte ides baka . Köpt lite fika och fått tagit lite av mamma. Men tårtan ska jag göra :)


Fredag

Jag lyser med min frånvaro! Men just nu är det lite annat som kommer emellan.
Vi är hundvakt till brorsns hund tills han får ett nytt hem.. Hoppas han får komma till en snäll själ!

Vi har även bokat in oss på parkväll den 26 jan då bången å matilda kommer upp! Kommer bli jätte roligt! Och jag hoppas jag ska få inskola mig på ett jobb snart. Ett jobb som verkligen skulle passa mig nu i den situation jag är i med min mage.. Just nu äter jag minst 4 tabletter och 2 påsar pulver per dag , undviker gluten å laktos! Så snart sk de väl vara ordning på magen!! Annars blir jag galen!! Snart 2 år med dessa bekymmer..