biff sandwich ala Jaime oliver

Idag gjorde jag en grymt god sandwich till middag.. 
Ingredienser:
Bröd 
Kött jag hade entrecote
Pepparrotsvisp
Ruccula


Salsan:
Grillad paprika på burk
Persilja
Peppar
Balsamvinäger

Gör så här. Salta peppra. Stek skivor av kött tills det är mediumsteket. Medans blandar du Salsan på en skärbräda och lägg sedan köttet på för att vila där. Se till att röra runt i det gottiga. 
Skiva brödet, ringla över olivolja och grilla i stekpannan. Bred över ett lager med pepoarrotsvips över undre halvan. Lägg på lite Ruccula. Skiva sedan köttet och lägg på brödet. Ät å njut!!

bilder

 
Bjuder på lite bilder så här i bloggtorkan :)

när magen gråter

Vissa dagar vill jag bara lägga mig ner och skrika för att jag är så less på att ha en ond och bråkig mage! Idag är en sån dag... Jag måste ju nu trycka i mig en massa gluten trots att jag vet att jag får ont av det. Men det ör ju för att dom ska kunna göra det där förbannade glutentestet som jag tog för givet dom hade testat när jag började gå till läkarn med mina besvär?! Och laktos/mjölk kan jag också tycka e självklart att man testar, men icke! Kan man sätta diagnosen ibs utan att kolla gluten och mjölk? Tydligen. Och jag är så förbannat less på min läkare som bara tar mina problem med en nypa salt ist för att hjälpa mig, så jag funderar på att byta vc, någon som har nått bra tips?! Sist jag var där skrek och grinade jag när han tryckte lätt på magen och han sa att det kunde vara magkatarr så jag fick göra ett blodprov. Men ne det såg bra ut så det var bara att åka hem.. 2 veckor senare ringer jag dit igen och jag får tjata mig till att få hjälp. Till slut bokade han tid på ul och äntligen en tid till dietist!! På ul såg gallan och allt bra ut men han sa att smärtan kan bero på annat. Då kollade han lite längre ner och hittade en cysta på äggstocken. Så det kan ju vara den som gör att jag får ont. Men ingen remiss till gyn för att kolla om jag får operera bort den. Ska det vara så att vi själva ska behöva tjata oss fram i vården för att få hjälp?!!! Tror många drar sig för att söka hjälp när dom redan vet vad svaret blir. Ta en Alvedon och vila det går över.. Fuck i helevete att det gör!!! 😣