Glad påsk

Glad påsk på er alla där ute! Hoppas ni får en lika fin dag som vi har! Inatt drömde jag något sinnessjukt! Jag drömde att bebisen i magen tryckte ut sig så fruktansvärt att man kunde sen bebisen under skinnet och jag kunde hålla i den! Lite läskigt..
Drömmer mycket nu och har för mig att jag gjorde det med edwin också!

I am a klantarsle!

Ja vad ska man säga. Igår när jag skulle gå nerför trappen med orena sängkläder halkar jag till och ramlar nerför trappen. Nästan hela vägen. Jag trode jag brutit både arsle och arm!
armen blev lite sämre igår och jag valde att vara hemma och försöka komma i kontakt med vc. Men jag gick in på nån online sida och skrev med en läkare där som sa attdet inte var nån fara då jag kunde röra armen obehindrat. Men lite vila tills det blev lite böttre sen va de ba å röra den för fullt.. Sen gjorde det inte så mycket att jag var borta idag heller eftersom alla handledare var borta och det var nån praktikant som skulle vara där istället. Men imorrn e vi påt igen :) ska ju till bm också imorrn ! :)

Söndag

Får njuta lite extra denna dag och ladda upp för morgondagen. Börjar kl 8 och slutar 17. Kommer nog vara helt slut i huvudet efter allt som ska lära sig men kul ska det bli :) i fredags gick jag in i vecka 14 och på ons ska jag till bm på inskrivning :) bra vecka framför oss!

Jaa!

Lycklig tjej och ett svung upp för självförtroendet.. Att vara en av 10 namn som blir skickad till henne ( vet inte hur många sökande) och hon väljer ut 3 för intervju och jag blir sen den som blir vald! Fast det bara är en praktikplats känns det så himla roligt!! Så på måndag börjar jag min 3 månader långa praktik som därefter bli sommar jobb och extra jobb.. Hoppas bara kroppen håller ihop nu!!

Sundsvall

 Vi drog en repa ner till sundsvall på en spontantripp. Vi mötte upp edwins tremännig med familj på drakborgen och gud va edwin tyckte det var roligt! Nästan så man skulle byggt något liknande nere i källaren ;) blev en sväng på ikea för att handla det vanliga, ljus, handdukar och några extra glas/tallrikar så man kan slänga dom som blivit nötta. Nu är hela familjen total knäckte så jag tror det blir tidig kväll här. Men först lite mello!!

Torsdag

Har varit på en intervju/samtal idag för en eventuell praktikplats/sommarjobb/extrajobb på ett ställe här i stan. Det var 2 killar som även dom skulle intervjus innan hon bestämde vem det blir men jag är förhoppningsfull och håller alla tummar.. Hoppas även kroppen får må bra om jag skulle få det. :)
annars rullar allt på som vanligt. Edwin lever rövarn hela tiden och gillar inte stillsamt mys som mamma gärna vill ha nångång om dagen..

Vecka 12

igår gick jag in i vecka 12. Illamåendet är helt borta men foglossning börjar smyga sig på :/ värst är då jag sitter på en stol för länge då kan jag inte resa mig upp för svanskotan värker för mycket.