Måndag

Oj så tiden tusar förbi. Har jobbat för fullt hela helgen och idag så jag är helt slut på! Man har inte riktigt samma energi som innan och inte samma tålamod. :P Nu ikväll bjöd jag bror tess och samuel på laxplanka :) Mummsigt värre må jag säga. Och nu blir det film (Upp) Har redan sett den men den var så bra så det blir en gång till..

Kommentarer
» I väntan på Liten

Jag mår väldigt bra, har egentligen haft väldigt tur och mått helt okej genom hela graviditeten. Hur går det med dig? Hörde att du hade haft det lite jobbigt i början.



Ja, vi försöker planera upp sommare nu jag och Micke, vore så kul att komma upp! Vi ska på UL 11/8 så vi försöker få in en tur uppåt innan dess, för efter det har vi bokat en resa till Karibien och sen är det ju höst (för en gångs skull gör det mig ingenting för jag längtar så tills i vinter, hihi) :)

2010-07-20 // 10:03:32
URL: http://madeleiene.blogg.se/
» I väntan på Liten

hehe ja, jag frågade Micke här om dagen hur i helsike jag skulle orka vänta 40 veckor på att få träffa den lilla?! Längtar tills sparkarna sätter igång nu, det blir nog väldigt mysigt :) För din del så kan jag bara säga att från vecka 12-13 så börjar det gå mycket snabbare än i början iallafall! :)

2010-07-20 // 16:02:47
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback