Snart är julen här.

Nu är det inte många dagar kvar till jul. Vet inte vart tiden runnit iväg någonstans men jag har skönt nog gjort bort alla julklappar. Så nu imorgon och fre blir det bara till att förbereda för inflyttningsfeten som vi ska ha :) Kommer bli så roligt.
Ivarjefall så växer magen på i rasande takt. Det börjar bli en riktig kanonkula nu. Ledsen för att det kommer upp dåligt med bilder men till veckan har vi förhoppningsvis internet och då kommer det nog upp någon bild. Hade tänkt planera in i helgen och ta lite fina kort på magen + jag och Samuel.
Kan inte förstå att det är nära nu och jag längtar ihjäl mig. Vill att den lilla varelse som lever och sparkar i mig ska komma ut så vi få gosa och snusa på dig..

Kommentarer
» I väntan på Liten - Gravid i vecka 37

Haha ja men det är ju så mysigt ju!! Så klappar man och pratar lite med magen då och då :D

2010-12-15 // 22:09:25
URL: http://madeleines.se
» Rebecca

Jo klart det är jkag får bara ångest efter jag ätit upp det jag bakat haha. Ja du men du ska se att du blir världens bästa mamma till eran lill knodd :) Vilket datum skulle du ha ??

2010-12-15 // 22:24:02
URL: http://aspegrenrebecca.blogg.se/
» Linn

komsi komsi komsi.

2010-12-16 // 07:28:58
URL: http://littlel.devote.se
» Rebecca

Jo socker får man ju i sig naturligt av alla andra kolhydrather men det är svårt att hålla sig ifrån dom riktigt goda bakverken juh!! MEn du har rätt att lite gosaker måste dom ju få av oss :) Okej ja men då ska du ju snart ha och jag ska ju bara ha två månader efter dig :) Enligt beräknat så, men man vet ju aldrig rätt var det är så kommer han tidigare eller senare.

2010-12-16 // 14:32:10
URL: http://aspegrenrebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback