Skumrutor

1½ dl kallt vatten
1½ dl kokande vatten
1½ msk gelatinpulver
1 äggvita
4½ dl strösocker
3/4 dl florsocker
4 dl kokosflingor
1½msk kakaopulver

Rör ut gelatinpulvret i hälften av det kalla vattnet.
Häll i det kokande vattnet.
Sist resten av det kalla vattnet.
Blanda strösocker, florsocker och äggvita.
Häll ner gelatinpulverblandningen och vispa i minst 10 minuter.
Med elvisp !!
Det ska bli tjockt och segt!!
Blanda kokos och kakao täck botten i en form 30x40 med hälften.
Häll i smeten och låt stå i kylskåpet minst en timme.
Skär ut i kuber/rutor.
Doppa kanterna i resten av kokosblandningen.
Förvara kallt. Går att frysa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback