Ohh noo.!

Ursch och huvva va ja rakt må dåligt. Ja måste få skriva av mig lite. Vaknade i natt vid halv 2 och hade sån halsbränna och sura uppstötningar. Till slut försvann det men då kom en magsmärta iställlet. Kunde inte somna om och på morgonen var det så himla obehagligt. När jag satt på toa pissade jag blod. och det var inte lite blod i kisset eller. Fick komma till vc och få penicilin nu så jag hoppas det ska gå över. Så förhoppningsvis var det bara urinvägsinfektion men man hinner bli orolig..

Kommentarer
» Madeleine - Mamma till Lova

Nejmen, är du osäker? :D Jag tror ni har en liten pojke i magen, vilken vecka var det ni var på UL? Tror det är ovanligt att de har fel även om det förstås sker (är glad över att vi gick på 3D UL, först då kunde jag vara övertygad) :)

2011-01-05 // 17:50:15
URL: http://madeleines.se
» Rebecca

Hej hur går det för dig?

2011-01-07 // 22:21:23
URL: http://aspegrenrebecca.blogg.se/
» katja

hoppas det är bätter nu! :)

ska du till pia nå imorgon eller asså idag? vill ju se hur stor magen har blivit, innan det är försent !

och jag skulle säga att jag har startat en blogg :D

2011-01-08 // 00:46:26
URL: http://katjaasjoberg.blogg.se/
» Rebecca

Hej Jo jag förstår det är int långt borta nu :) Mna jag tänkte hur var det med blödningen du hade haft har det gått till sig nu ??? Mår du bättre? Ja visst är det hur gott som helst! Jag gjorde en med pepparkaka i botten ist för digge blev super :)! Jag själv går man in i vecka 29 till veckan och jag kan inte riktigt fatta att det snart är dags för mig med! Börjar kännas så kul när man börjar köpa saker som säng barnvagn mm. Kram

2011-01-08 // 11:59:48
URL: http://aspegrenrebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback