mjölkfria chili cheese

Som jag har saknat max chili cheese och nu då jag testade lyckades jag på första försöket 😄 så jäklarns göttigt! 
Till denna sats av chilicheese använde jag
4 skivor "cheddarost"
Astrid och apornas pizzaost
Jalapenos
 
Smet:
1dl potatismjöl prova dig fram
1 dlBubbel vatten
Lite salt
1ägg
 
Panering:
Ströbröd
 
4 skivor "cheddarost"( som man har på hamburgaren. ) och rev detta sedan på den större rivsidan på rivjärnet.
Lika mycket riven pizzaost från astrid och aporna då den har bättre smält förmåga. blanda sedan ihop väl. Ta upp en liten boll platta ut lite.
Hacka jalapenos i mycket små bitar. Ta sedan ca 3 bitar jalapenos och lägg på osten och tryck ihop till en boll. Rulla sedan bollen i potatismjöl. Sedan i ägg smeten så hela blit täckt (väldigt viktigt) och till sist i ströbrödet. Här kan du se om det finns minsta lilla hål så tryck på lite smet över hålet och sen ströbröd. Finns det något hål kommer det pysa ut i fritösen då osten expanderar. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback